Meld je gratis aan
Gratis eBook over productfotografie © IDG NL

7 juli 2016, 14:52

Om je spullen op een veilingsite te verkopen, is het belangrijk dat je er goeie foto's van maakt. Eventuele kopers krijgen daardoor een beter beeld van je koopwaar en de staat waarin ze verkeert. Download nu een gratis eBook over productfotografie.

Productfotografie heeft de laatste decennia een enorme ontwikkeling doorgemaakt en ook de vraag ernaar is sterk toegenomen.
In het augustusnummer van Zoom.nl, dat uitkomt op 12 augustus, staat een uitgebreide cursus over hoe je producten het beste fotografeert. Als voorproefje kun je een gratis eBook over productfotografie downloaden.


De Duitse reclamefotograaf Eberhard Schuy is een expert in de productfotografie en deelt in het boek zijn uitgebreide ervaring.


Dat heeft NeoAvantgarde laten maken door fotograaf en schrijver Eberhard Schuy. Het boek geeft zowel professionele fotografen als bijvoorbeeld webshop-eigenaren goed inzicht in de materie.


Je kunt het hier downloaden.
In het boek komen onder meer de volgende onderwerpen aan bod.


• Handboek en checklist over productfotografie en eenvoudige set opbouw.
• Praktische tips: perfecte productfoto's thuis fotograferen
• Alle wetenswaardigheden over licht, lenzen en camera-instellingen
• De laatste innovaties op het gebied van productfotografie
• Objecten voor uw eigen online-shop fotograferen


Over de auteur

Eberhard Schuy is een bekend fotograaf binnen zijn branche, werkt als zelfstandig reclame - en industriefotograaf in Keulen en bedient een internationale clientèle. Hij is auteur van talloze trainingen en boeken over productfotografie. Zijn boeken werden ondertussen al in verschillende landen vertaald. Schuy werkt tevens als gastdocent aan verschillende hogescholen voor design en communicatie.


Deze spullen heb je nodig om je producten voordelig op de foto te krijgen.

Eberhard Schuy aan het werk
Een egale achtergrond en het wegnemen van reflecties is met eenvoudige hulpmiddelen te regelen

Een setje met achtergronden in verschillende maten


Het egaal verlicht en zonder reflecties vastleggen van glaswerk is de grootste uitdaging in de productfotografie. Hiervoor zijn trucs te vinden in het boek.

Reacties (1)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
PtR op 8 juli 2016 om 21:54

Het downloaden waard. Mooi vorm gegeven en vol met nuttige informatie. Nu nog een studio