Meld je gratis aan
Pre-order nú: Zoom.nl Lightroom & Photoshop boek voor maar € 19,95 © zoom, gids, adobe

4 december 2017, 13:20

Wil je snel en gemakkelijk antwoord op al je vragen over fotobewerking? Bestel dan nu het Zoom.nl Lightroom & Photoshop boek.

Zoom.nl Lightroom & Photoshop boek

In dit boek vind je alles wat je wil weten over het bewerken van jouw foto's. Denk bijvoorbeeld aan: basiscursus Lightroom CC, workshop ruisreductie en verscherping, foto's omzetten naar zwart-wit en werken met lagen in Photoshop. Ook staat er een gloednieuwe basiscursus Lightroom Classic CC in van maar liefst 25 pagina's.

Gratis presets

Na het lezen van dit 180 pagina's tellende boek kan ook jij foto's bewerken als een pro! Je ontvangt niet alleen dit superdikke boek voor €19,95, maar ook nog 6 gratis preset-pakketten ter waarde van € 30, namelijk:

- Winter presets
- Herfst presets
- Vintage presets
- Zwart-wit presets
- Portret presets
- Landschap presets

Zodra je het boek besteld hebt, ontvang je een bevestigingsmail met een downloadlink voor de preset-pakketten. Zo kun je meteen aan de slag.

Bestel nu

Het Zoom.nl Lightroom & Photoshop boek is onmisbaar voor elke fotograaf. Als je nu bestelt, kost het boek slechts € 19,95 in plaats van € 39,95 (inclusief verzendkosten*). Deze actie is geldig t/m 10 december 2017. Je ontvangt het boek rond 22 december. Bestel het Zoom.nl Lightroom & Photoshop boek nu hier!

* Wij verzenden uitsluitend in Nederland en België. Woon je in België? Dan betaal je € 4,- verzendkosten. Je ontvangt het boek ook iets later dan de hierboven genoemde datum.

Reacties (4)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
co-loeffen op 3 januari 2018 om 16:16

Leuk die vragen maar krijgen zij nu ook nog antwoord.

Elementair op 10 december 2017 om 21:49

Het kopen lukt al niet meer. Volgens de store is het uitverkocht. Lijkt me vreemd als het nog gedrukt moet worden.

kerenza op 5 december 2017 om 23:11

Heb mijn bestelling gedaan, maar krijg de presets niet geïnstalleerd. Krijg steeds de melding: het voorinstelling-bestand heeft het verkeerde type voorinstelling. Hoe kan ik dit verhelpen?

Beaumimi op 5 december 2017 om 14:57

Vraagje... is dit ook interessant als je enkel Photoshop Elements (14) hebt? En dan met name: kunnen de presets ook in Elements worden gebruik?.