Meld je gratis aan
Lensbaby Creative Mobile Kit: Meer mobiele fun © camera, lensbaby, iphone, android

31 augustus 2015, 13:27

De nieuwe Creative Mobile Kit van Lensbaby maakt het mogelijk om nog creatiever te fotograferen met je smartphone. De Lensbaby Creative Mobile Kit bestaat uit twee voorzetlenzen, de unieke Kickstand en koppelstukjes voor een gemakkelijke bevestiging op je smartphone.

Bruikbaar voor iPhone en Android

De Lensbaby Creative Mobile Kit is bruikbaar op de iPhone 5C, 5, 5S, 6 en 6 Plus en op Android smartphones. Op een iPhone schuif je gewoon de Lens Clip voor de lens en klikt hem vast. Vervolgens kun je op de Lens Clip de Lensbaby LM-20 of LM-30 bevestigen. Android- en iPhone 5C-gebruikers plakken een van de roestvrij stalen ringen rond de lens. De Lensbaby voorzetlenzen en de Kickstand plakken hier magnetisch aan vast. De Kickstand maakt het mogelijk om je iPhone neer te zetten en als monitor te gebruiken om je beelden gemakkelijk te kunnen bekijken of verwerken met de Lensbaby app.

Sweet spot van scherpte

De Lensbaby LM-20 voorzetlens zorgt voor een grote 'sweet spot' van scherpte, met daar omheen geleidelijk toenemende onscherpte. De Lensbaby LM-30 voorzetlens geeft een scherp cirkelvormig beeld in het midden met daar omheen weerspiegelde beelden. Dit effect heeft wat weg van een caleidoscoop en is vergelijkbaar met de klassieke Cokin facetlens. Je kunt de Lensbaby LM-20 en LM-30 met je favoriete camera-App gebruiken, maar uiteraard kun je ook de speciale Lensbaby App downloaden. Alleen daarmee kun je het scherpstelpunt verplaatsen en dus creatieve dingen doen qua scherpte.

Prijzen en beschikbaarheid

De Creative Mobile Kit is een uitbreiding van de Lensbaby LM-10,waarmee je de unieke Lensbaby 'look' kunt realiseren met je smartphone. De Lensbaby Creative Mobile Kit is direct leverbaar en kost € 92,99.

www.Lensbaby.com
www.transcontinenta.nl

Reacties

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn