Meld je gratis aan
MeFOTO Air: Compact, licht, snel © RESHIFT

7 maart 2017, 10:34

MeFOTO presenteert de nieuwe Air-statievenlijn, die bestaat uit drie zeer compacte reisstatieven en een monopod.


Uiteraard in de bekende vrolijke kleurtjes. De uitneembare middenzuil van de driepootjes is bovendien bruikbaar als selfiestick.

De nieuwe statieven hebben een razendsnel sluitsysteem zodat ze heel simpel op te zetten zijn. MeFOTO noemt dit hyperlock, maar in feite is het een twistlocksysteem met telescopische poten. Lekker snel! De compacte maar stevige balhoofden zijn voorzien van een Arca-Swiss snelkoppeling voor nog groter gebruiksgemak. Aan de uitneembare middenzuil is een Bluetooth afstandsbediening bevestigd zodat je de zuil als selfiestick kunt gebruiken.

Statieven en monopod

Er zijn drie nieuwe Air reisstatieven en een monopod. De BackPacker Air kan 4 kilo dragen, weegt zelf 900 gram en is maximaal 151cm hoog. Daar staat tegenover dat hij ingevouwen slechts 26,5cm meet. De RoadTrip Air kan 6 kilo torsen, is 155cm hoog en vouwt in tot 29cm en de WalkAbout monopod heeft een draagkracht van 10 kilo en een hoogte van 150cm. De GlobeTrotter Air is met 173cm de hoogste van het stel. Deze driepoot kan 8 klio dragen en meet ingevouwen 31cm.

Prijs en verkrijgbaarheid

De MeFOTO Backpacker Air kost € 119,-, de RoadTrip Air kost € 165,- en de Globe Trotter Air kost 199,-. De WalkAbout heb je al voor € 59,-.Ze worden allemaal geleverd inclusief Smartphonehouder.
www.mefoto.eu

Reacties (4)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
kb op 13 maart 2017 om 12:56

nu verkrijgbaar!!!!

kb op 7 maart 2017 om 11:34

roadtrip mijn keuze.

RvE- op 7 maart 2017 om 12:26

Ha kb, bedankt voor deze goed beargumenteerde uitleg waarom jij voor dit type bent gegaan. Het maakt mijn keus een stuk makkelijker....

kb op 7 maart 2017 om 13:41

ik ging voor de backpacker maar lezen van reviews zou deze niet zo stabiel zijn. De Roadtrip komt in reviews op Amazon BH etc als wel als zeer stabiel over . Dus mijn keuzen is een veilige keuze Mijn keuze voor de MEFOTO ais is het gewicht(niet slepen) en en zeer makkelijk en snel opzetten, zie filmpje op Youtube. Selfiestick zit er ook nog bij Eindelijk ook in Nederland verkrijgbaar.