Meld je gratis aan
Duik er eens in - Nikon Coolpix W300  © nieuw, nikon, camera

1 juni 2017, 13:21

Nikon introduceert met de Coolpix W300 een ruig-gebruik-bestendige compactcamera voor alle omstandigheden. Je kunt er tot 30 meter diep mee duiken en hij kan tegen extreme temperaturen. En laat je hem vallen, ach... dan fotografeer je daarna gewoon weer verder.
De Coolpix W300 heeft een 16 megapixel beeldsensor waarmee je behalve foto's ook 4K/UHD-video kunt opnemen. Het ED VR Nikkor 5x zoomobjectief heeft een lichtsterkte van f/2.8-4.9, een optische stabiliser én een macrostand. Wel zo lekker onder water in de Rode Zee of op een skateboard. Zeker als je bedenkt dat je de camera ook kunt laten stuiteren van 2,4 meter hoogte zonder rampzalige gevolgen (even afgezien van een eventuele kras op de lak). Voor de wintersport is de nieuwe Coolpix eveneens ideaal want hij kan temperaturen tot -10° C aan. Dankzij ondersteuning voor GPS/GLONASS/QZS kun je simpel geotaggen en via de SnapBridge-verbinding laat je vervolgens je beelden met bijbehorende informatie op de wereld los.

Prijs en beschikbaarheid

De Nikon Coolpix W300 is vanaf eind juni leverbaar in de kleuren zwart, hip oranje, opvallend geel en stoer camouflage voor €479,-.
www.nikon.nl


Reacties

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn