Meld je gratis aan
De draad helemaal kwijt - PocketWizard FlexTT6 voor Canon © pocket, wizard, canon

6 juni 2017, 12:10

Triggerspecialist PocketWizard presenteert de FlexTT6 voor Canon. Deze draadloze transceiver is onder andere geschikt voor de Canon EOS 5D Mark IV,de EOS 1DX Mark II, de EOS 80D en de EOS 800D.

Je kunt met de FlexTT6 de Canon Speedlight 600EXII RT en de 430EX III RT aansturen en PocketWizard geeft aan dat de FlexTT6 ook backward compatible is met meer dan 20 andere Canon camera's en flitsers.

Snellere sensoren

De FlexTT6 is volgens het persbericht ontworpen voor een betere omgang met de nieuwe, snelle sensoren in de camera's. De reactiesnelheid is dus fors verhoogd en de transceiver beschikt over TTL, HSS en de eigen HyperSync technologie. Uiteraard kun je hem ook gebruiken in combinatie met andere PocketWizard radiografische triggers en receivers. De nieuwe PocketWizard werkt op de 344 MHz (FCC) en 433 MHz (CE) frequenties en is daarom stabieler en minder gevoelig voor interferentie dan 2.4 GHz triggers. Je kunt er afstanden tot 240 meter mee overbruggen in TTL modus en zelfs tot 360 meter voor non-TTL aansturing.

Prijs en beschikbaarheid

De PocketWizard FlexTT6 voor Canon is leverbaar vanaf 8 juni in de VS en Canada voor een prijs van ongeveer $ 185,-. Wanneer de trigger leverbaar wordt in Europa en wat hij dan gaat kosten is nog niet bekend.
www.pocketwizard.com

Reacties

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn