Meld je gratis aan
Stuitercamera - Ricoh WG-50 © rioch, waterproof, nieuw

6 juni 2017, 12:23

Ricoh presenteert de Ricoh WG-50, een nieuwe schok-, vocht- en vorstbestendige digitale compactcamera met een 16 megapixel cmos-sensor. De nieuwe Ricoh kan tegen een val van 1,6 meter hoogte, overleeft -10 graden Celsius en je kunt er tot 14 meter diep mee duiken. Uiteraard heeft stof eveneens geen kans bij deze camera.

De Ricoh WG-50 is simpel te bevestigen aan een fiets, een surfplank of een jetski en dankzij de Triple anti-shake worden ongewenste trillingen effectief voorkomen. Stabiel beeld onder extreme omstandigheden dus! De helderheid van het beeldscherm is eenvoudig aan te passen zodat je altijd goed kunt zien wat je doet. Full HD-filmen bijvoorbeeld, inclusief opties als slow motion playback en intervalfuncties.

Twee uur lang onder water

Ricoh meldt dat je met de camera tot twee uur lang onder water kunt filmen en/of fotograferen. Met de 5x optische zoom en de close-up functie tot 1 centimeter kun je bovendien altijd de juiste compositie bepalen. De speciale onderwatermodus zorgt ervoor dat de kleuren en contrasten geoptimaliseerd worden voor de verschillende lichtinvallen in het water. Je kunt bovendien met één druk op de knop tegelijkertijd foto's met en zonder flits maken. Eenmaal terug op het droge kies je dan gewoon de mooiste foto.

Prijs en beschikbaarheid

Eind juni verkrijgbaar voor € 249,-.
www.ricoh-imaging.nl

Reacties

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn