Meld je gratis aan
Fotowedstrijd Lentekriebels

26 april 2013, 09:45

Vanaf nu kun je weer meedoen met de fotowedstrijd van Canon. Je maakt kans op publicatie van jouw foto in het blad en je kunt fantastische prijzen winnen. Aarzel dus niet en doe mee! Het thema van deze editie is 'Lentekriebels'.

Thema: Lentekriebels

De fotowedstrijd van Zoom.nl in samenwerking met Canon is inmiddels een begrip. Elke maand zal een ander thema centraal staan. Doe mee! En maak elke maand kans op een mooie Canon prijs.

Meedoen?

Heb je nog geen profiel op Zoom.nl, registreer jezelf dan eerst op zoom.nl/register. Maak een mooie foto of kies er een uit jouw foto-archief. Stuur vervolgens jouw foto in. Deelnemen voor het thema 'lentekriebels' kan nog tot en met 9 mei 2013. Zorg ervoor dat je de foto in de hoogst mogelijke resolutie bewaart. De redactie neemt contact met je op als je bij een van de genomineerden hoort.

Wat kun je winnen?

Canon geeft deze maand 2 mooie PIXMA MG6350 all-in-one printers weg. Eén daarvan gaat naar de winnaar van de foto die door de jury gekozen wordt en één gaat naar de publiekswinnaar: de foto die de meeste publieksstemmen krijgt op Zoom.nl.

Uitslag vorige fotowedstrijd

De vorige fotowedstrijd van Canon en Zoom.nl met het thema 'Zwart-wit' is inmiddels voorbij. De winnende foto wordt bekendgemaakt in Zoom.nl editie 5 van 2013, die vanaf 17 mei in de winkel ligt.

Reacties (7)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
fransa op 29 april 2013 om 21:20

Weet je wat het is,JE MOET GEWOON GELUKKIG ZIJN ALS JE EEN CAMERA IN JE HANDEN HOUD,DAN VERGEET JE ALLES OM JE HEEN,OORDEEL OVER JE ZELF,EN NIET ZOVEEL OM ANDEREN,HET MAAKT NIET UIT WAT JE IN JE HANDEN HOUD,ALS JE ERGENS AAN HET FOTOGRAFEREN BENT,HOE MOET DAT,DOE IK DIT WEL GOED ,EVEN KIJKEN,EN GA ZO MAAR DOOR,EN ALS HET EEN KEER NIET MEE ZIT RICHT JE JOUW CAMERA OP JE EIGEN GEZICHT,JE GEEFT ER EEN KNIPOOG IN EN JE DAG IS WEER GOED, CAPICE

martendevries op 28 april 2013 om 22:15

Omdat mijn nieuwere spul momenteel gerepareerd moet worden fotografeer ik met een camera van 6 jaar oud (Canon 5D) 2dehands te koop voor 300 euro. Ook kun je oudere professionele camera kopen (zoals de Canon markII) voor een beetje. Ik wil maar zeggen dat je met weinig geld prima professioneel kunt werken.

frewo op 28 april 2013 om 10:59

In principe kun je met elke camera een goede en mooie foto maken,alleen gebruiken de meeste de automatische stand van de camera, haal hem hier vanaf en lees de gebruikers toelichting (of het blad ZOOM) van de camera, en je zal zien dat je dan ook misschien wel een betere (winnende) foto krijgt.Want tussen een Foto van een prof en een amateur fotograaf hoeft eigenlijk geen verschil te zitten, want de camera's die wij als amateur bezitten zijn vaak afstammelingen van de prof camera's.

Krulluhh op 28 april 2013 om 10:06

Ik vind idd ook dat er onderscheid gemaakt moet worden met foto wedstrijden tussen amateurs en professionele fotograafen. Ieder hun eigen wedstrijden en of prijzen

fkloos op 27 april 2013 om 21:15

Ik heb een abonnement genomen zodat ik iets kan leren van de overige lezers ook amateurs of gevordenen.
Maar als ik nu de uitslag lees van de laatste wedstrijd "Speed" dat daar een profesionele fotograaf heeft gewonnen, vraag ik mij af of dit blad wel voor de gevorderde amateur fotograaf is.
Als ik lees op de site van Cameraland Alkmaar dat daar mensen gefeliciteerd worden die profesioneel fotograaf zijn.
Erg jammer dat er ook onderling binnen een beperkte groep gereageerd wordt op elkaars foto´s en elkaar bevoordelen bij wedstrijden.
Jammer jammer

lyd op 27 april 2013 om 23:19

Helemaal mee eens

anton1 op 28 april 2013 om 09:53

Ben lang geleden al gestopt als actief 'zoomer' om deze redenen.
Ik voelde me als opvulling van een in principe geweldige beweging.