Meld je gratis aan
Fotowedstrijd Lentekriebels

26 april 2013, 09:45

Vanaf nu kun je weer meedoen met de fotowedstrijd van Canon. Je maakt kans op publicatie van jouw foto in het blad en je kunt fantastische prijzen winnen. Aarzel dus niet en doe mee! Het thema van deze editie is 'Lentekriebels'.

Thema: Lentekriebels

De fotowedstrijd van Zoom.nl in samenwerking met Canon is inmiddels een begrip. Elke maand zal een ander thema centraal staan. Doe mee! En maak elke maand kans op een mooie Canon prijs.

Meedoen?

Heb je nog geen profiel op Zoom.nl, registreer jezelf dan eerst op zoom.nl/register. Maak een mooie foto of kies er een uit jouw foto-archief. Stuur vervolgens jouw foto in. Deelnemen voor het thema 'lentekriebels' kan nog tot en met 9 mei 2013. Zorg ervoor dat je de foto in de hoogst mogelijke resolutie bewaart. De redactie neemt contact met je op als je bij een van de genomineerden hoort.

Wat kun je winnen?

Canon geeft deze maand 2 mooie PIXMA MG6350 all-in-one printers weg. Eén daarvan gaat naar de winnaar van de foto die door de jury gekozen wordt en één gaat naar de publiekswinnaar: de foto die de meeste publieksstemmen krijgt op Zoom.nl.

Uitslag vorige fotowedstrijd

De vorige fotowedstrijd van Canon en Zoom.nl met het thema 'Zwart-wit' is inmiddels voorbij. De winnende foto wordt bekendgemaakt in Zoom.nl editie 5 van 2013, die vanaf 17 mei in de winkel ligt.


De reacties worden geladen...