Meld je gratis aan
 Zoom.nl Maandopdracht April 2017 - Maak een Behind The Scenes foto! © artikel, maandopdracht, behind

1 april 2017, 10:41

Elke fotograaf gaat op zijn eigen manier te werk en gebruikt bijvoorbeeld verschillende lichtopstellingen. Aan een foto als eindresultaat kun je soms niet goed zien hoe de foto tot stand is gekomen! Onze opdracht luidt deze maand: Maak een foto van een onderwerp dat dicht bij jou staat en maak daarnaast een 'Behind The Scene' foto. De winnaar krijgt de officiële Zoom.nl waterfles!

De maandopdracht voor april luidt: Maak een foto van een onderwerp dat dicht bij jou staat en maak daarnaast ook een 'Behind The Scene' foto van je werkwijze.

Dit kan een lichtopstelling zijn, wanneer je in een studio aan het werk gaat. Of misschien helpt iemand je wel met het vasthouden van een reflectiescherm! Laat zien hoe jouw foto tot stand is gekomen.

Hoe doe je mee?

Meedoen is heel simpel: upload je foto op Zoom.nl met de volgende fototag: behindthescenes. De redactie selecteert volgende maand een winnaar uit de inzendingen.

Wat kun je winnen?

De winnaar van de maandopdracht krijgt de officiële Zoom.nl waterfles van Mizu (800ml) t.w.v. €19,95 ! Zo heb je altijd drinken bij je als je op pad bent om te fotograferen!

We zijn heel benieuwd naar jullie foto's, succes!

S-J-Hoekstra

JustHerm

TommyDijkwel

Ronaldkoster

Reacties

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn