Meld je gratis aan
Ga mee naar CEWE! © reshift

1 mei 2017, 10:47

CEWE Fotoservice, bekend van fotoprints tot fotoboeken, en van wanddecoratie tot leuke geschenken, nodigt 15 Zoomers uit voor een labtour in het CEWE lab en hoofdkantoor in Oldenburg, Duitsland.


Op 15 juni 2017 krijg jij de kans op een uitgebreide rondleiding waarbij je te zien krijgt hoe het productieproces in zijn werk gaat. ´s Morgens vroeg vertrekken we met de bus vol Zoomers vanaf station Amersfoort. Na een interessante dag inclusief lunch zijn we aan het eind van de middag weer terug.

Wil jij mee?

Lijkt het je leuk om mee te gaan met ons naar het CEWE lab en hoofdkantoor, geef je dan nu op. Wie weet ontvang je van ons een uitnodiging en zien we je op 15 juni.

Over CEWE
CEWE is gevestigd in 24 Europese landen en is het de grootste Europese speler op vlak van foto finishing. CEWE heeft al meer dan 50 jaar expertise op het gebied van printen en ontwikkelen van foto's. Met 3.300 medewerkers in 11 moderne productielabo's print CEWE jaarlijks voldoende foto's om - als je ze allemaal naast elkaar legt - 10 keer de wereld rond te gaan!

Reacties

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn