Meld je gratis aan
Doe mee met de Fotowedstrijd Emotie en win een continulichtset © zoom, fotowedstrijd, fotokonijnenberg

11 mei 2017, 13:26

Doe mee met de Fotowedstrijd Emotie. De mooiste foto wordt door Foto Konijnenberg beloond met een Jinbei ET-403 Continulichtset ter waarde van €199.


Blij, bang, boos of bedroefd... Emoties zijn er altijd en overal. De emotie waarnemen, voelen en vastleggen. Dat is de werkelijkheid op zijn mooist weergeven. Kijk eens om je heen en vang de emotie in jouw foto! Wij belonen de meest emotievolle foto met een prachtige prijs.

Meedoen?

Voor deze fotowedstrijd zijn we op zoek naar foto's met het thema 'Emotie'. Heb je nog geen account op Zoom.nl, registreer jezelf dan eerst gratis op www.zoom.nl/registreer. Stuur vervolgens je foto in. Deelnemen kan tot en met 10 juni 2017. Zorg ervoor dat je de foto in de hoogste mogelijke resolutie bewaart. De redactie neemt contact met je op als je bij de genomineerden hoort.
Wat kun je winnen?

De mooiste foto wordt door Foto Konijnenberg beloond met een Jinbei ET-403 Continulicht set ter waarde van € 199. Deze set bestaat uit drie lampstatieven die je traploos kunt instellen, ideaal voor de studiofotograaf die net wat meer eist van zijn fotografie. Het voordeel is dat deze high-tech lampen geen warmte ontwikkelen. Gemakkelijk in gebruik, compact en zeer snel te installeren.

Ja, ik doe mee

Reacties

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn