Meld je gratis aan
Zoom.nl Maandopdracht Juni 2017  - Nederland Waterland!  © maandopdracht, juni, waterland

1 juni 2017, 17:08

Nederland staat bekend om veel water!. Bekend is natuurlijk onze kust, maar ook heeft Nederland veel kanalen, sloten, meren, plassen en rivieren. Onze opdracht luidt daarom ook deze maand: Maak een foto waarin je Nederland Waterland laat zien! Verdiep je in de wateren van Nederland en doe mee! De winnaar krijgt de officiële Zoom.nl waterfles!

De maandopdracht voor juni: Maak een foto waarin je Nederland Waterland laat zien!

Bijna een derde van ons land ligt onder de zeespiegel. Zouden wij als land niets aan bescherming tegen het water doen, dan zou de helft van Nederland onder water komen te staan. Een voorbeeld van een waterbouwkundig project om ons tegen de zee te beschermen, zijn de Deltawerken. Ondanks dit gevecht zijn al onze rivieren, meren en kanalen erg geliefd en houden we als Nederlanders van het water! Laat je inspireren, maak jouw Nederland Waterland-foto en doe mee!

Hoe doe je mee?

Meedoen is heel simpel: upload je foto op Zoom.nl met de volgende fototag: Nederlandwaterland. De redactie selecteert volgende maand een winnaar uit de inzendingen.


Wat kun je winnen?

De winnaar van de maandopdracht krijgt de officiële Zoom.nl waterfles van Mizu (800ml) t.w.v. €19,95 ! Zo heb je altijd drinken bij je als je op pad bent om te fotograferen!

We zijn heel benieuwd naar jullie foto's, succes!

Hulsman

Lucfriant

Jkoppelaar

Reacties (1)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
LisaAnn91 op 2 juni 2017 om 00:37

Ik doe mee!