Meld je gratis aan
Doe mee met de Fotowedstrijd 'De andere manier van reizen' en win een reischeque van € 1500,- © fotowedstrijd, djoser, reizen

8 juni 2017, 14:30

Doe mee met de Fotowedstrijd 'De andere manier van reizen'. De winnaar wordt beloond met een reischeque t.w.v. € 1500,- van Djoser.

Samen met Djoser gaat Zoom.nl op zoek naar de meest bijzondere reisfoto's. Natuur, cultuur en interactie met de lokale bevolking, maar dan anders!
Doe mee met de fotowedstrijd van reisorganisatie Djoser en maak kans op een reischeque van € 1500,-

Stuur jouw foto, gemaakt op een Djoserbestemming, die een andere manier van reizen illustreert, want buiten de gebaande paden vind je het mooiste avontuur!
Exotische natuur, bijzondere ontmoetingen met lokale mensen, een unieke cultuur ... op reis maak je van alles mee. En natuurlijk wordt alles vastgelegd op de gevoelige plaat: foto's zijn de meest kostbare herinnering die je meeneemt naar huis.

Deel jouw favoriete foto


en maak kans op een Djoserreischeque t.w.v. € 1500,-

Meedoen


Voor deze fotowedstrijd zijn we op zoek naar foto's met het thema 'De andere manier van reizen...'. Heb je nog geen account op Zoom.nl, registreer jezelf dan eerst gratis op www.zoom.nl/registreer. Stuur vervolgens je foto in. Deelnemen kan tot en met 31 juli 2017. Zorg ervoor dat je de foto in de hoogst mogelijke resolutie bewaart. De redactie neemt contact met je op als je bij de genomineerden hoort.Ja, ik doe mee

Reacties

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn