Meld je gratis aan
Zoom.nl Maandopdracht Juli 2017  - Zon, zee en strand! © maandopdracht, juli, strand

7 juli 2017, 10:07

Het is zomer en de stranden liggen vol. Onze opdracht luidt daarom ook deze maand: Maak een unieke strandfoto! Probeer het standaard kiekje van het strand te vermijden en wees origineel! De winnaar krijgt de officiële Zoom.nl waterfles!

De maandopdracht voor juni: Maak een unieke zon, zee, strandfoto!

De zomer is aangebroken en de kusten en stranden liggen vol met waterliefhebbers en zonaanbidders. Op een strand is altijd veel te zien en te beleven en er is dus genoeg te fotograferen! Daag jezelf met deze maandopdracht eens uit om het standaard strandkiekje te vermijden en eens een originele strandfoto te maken!

Denk er ook aan dat fotograferen met fel zonlicht eigenlijk niet ideaal is, dus wees hierop voorbereid en bedenk hoe je hiermee om wilt gaan! Lees onze 5 tips voor strandfotografie hier!

Hoe doe je mee?

Meedoen is heel simpel: upload je foto op Zoom.nl met de volgende fototag: uniekstrand. De redactie selecteert volgende maand een winnaar uit de inzendingen.

Wat kun je winnen?

De winnaar van de maandopdracht krijgt de officiële Zoom.nl waterfles van Mizu (800ml) t.w.v. €19,95 ! Zo heb je altijd drinken bij je als je op pad bent om te fotograferen!

We zijn heel benieuwd naar jullie foto's, succes!

Vandenbroucke

Kisara

Rovinge

Reacties

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn