Meld je gratis aan
Zoom.nl LIVE #1 - PANASONIC G9 - RICOH Theta V - Favoriete foto's op ZOOM.NL

13 november 2017, 14:29

Kijk LIVE mee op de redactie tijdens Zoom.nl LIVE - Elke vrijdag doen we met de aanwezige redactieleden een livestream om 16:00 's middags, waarbij we de week doornemen op Zoom.nl, kijkersvragen beantwoorden en het laatste cameranieuws bespreken.

Wekelijks gebeurt er heel wat op de redactie van Zoom.nl: we houden ons bezig met het laatste fotografienieuws, doorspitten dagelijks de foto's op de site, zijn druk bezig met het Zoom.nl Magazine en gaan erop uit naar presentaties, conferenties en inspirerende workshops.

Zoom.nl LIVE

Tijdens Zoom.nl LIVE delen we onze activiteiten van de afgelopen week, selecteren we de mooiste Zoom.nl foto's om te bespreken en gaan we in op het laatste camera- en fotografienieuws.

Stel je fotografie-vragen

Natuurlijk zijn we er ook om al jullie prangende fotografievragen te beantwoorden. Wil je weten welke camera je juist wel of niet moet kopen, hoe je mooie foto's maakt bij weinig licht of heb je juist een hele andere fotografievraag?

Stel je vragen onderaan dit artikel in de reacties en we behandelen ze tijdens de eerstvolgende Zoom.nl LIVE aanstaande vrijdag!

Zoom.nl LIVE #1: PANASONIC G9 - RICOH Theta V - Favoriete foto's op ZOOM.NL

De eerste livestream is inmiddels een feit. Je kunt hem hieronder terugkijken:De eerstvolgende Zoom.nl LIVE is aanstaande vrijdag om 16:00!
op ons YouTube-kanaal.

Reacties (2)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
ali op 13 november 2017 om 15:51

wat een gewauwel.............

Blackdog op 14 november 2017 om 11:02

Prima samenvatting ! Proost