Meld je gratis aan
UPDATE: Onmisbare camera accessoires | VLOG Toine Westen

23 mei 2018, 10:00

Wil je meer weten over verschillende camera-accessoires? Zoom.nl vlogster Toine Westen legt het jou uit! Tweewekelijks komt er een nieuwe vlog uit. Toine gaat je een paar belangrijke camera-accessoires laten zien. Zo kom je niet alleen te weten hoe deze accessoires werken, je leert namelijk hoe je deze kunt gebruiken om je foto's te verbeteren.

UV-filter

Je hebt vast wel eens gehoord van UV-filters, polarisatiefilters en grijsfilters. Toine bespreekt ze allemaal. In deze video legt ze de UV-filter uit:

Filters

In de eerste vlog van Toine besprak ze het UV-filter. In deze video legt ze uit hoe een polarisatiefilter, grijsfilter en een grijsverloopfilter werkt:

Zonnekap

Het gebruik van een zonnekap kan best handig zijn. In deze video legt Toine uit hoe een zonnekap werkt en waar je het voor kunt gebruiken:

Polarisatiefilter

Toine legt je in deze video uit hoe je met het polarisatiefilter refecties kunt versterken of verminderen:

Grijsfilters

In de vlog 'filters' vertelde Toine al wat over een grijsfilter. In deze video gaat ze hier wat dieper op in:

Grijsverloopfilters

In deze video legt Toine uit waar je een grijsverloopfilter doet en hoe je deze kunt gebruiken:

Kleding

Wil je weten welke kleding handig is bij het fotograferen? In deze video geeft Toine kleding tips:

Tassen

In deze vlog geeft Toine advies over cameratassen zodat je een cameratas kunt uitkiezen die bij jou past:

Statieven

Toine bespreekt verschillende statieven zodat je een statief kunt uitkiezen die bij jou past:Wil je nog meer uitleg over andere onmisbare camera-accessoires? Abonneer dan op het YouTube kanaal van Zoom.nl om meer te weten te komen.

avatar

Mijn naam is Toine Westen. Als professioneel fotograaf heb ik me gespecialiseerd in natuur- en landschapsfotografie. Met veel plezier deel ik mijn kennis via o.a. blog-artikelen, presentaties en fotoworkshops in de Lage Landen en het Hoge Noorden. Wil jij graag 7 supertips voor een betere scherpte en meer diepte in je foto’s? Download dan mijn gratis e-book: www.fotograferenindenatuur.nl/tips

Reacties

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn