Meld je gratis aan
Zoom Academy cursisten volgen masterclass Luchtfotografie © reshift

31 juli 2018, 12:00

Nu de Zoom Academy op volle kracht draait en steeds meer cursisten een cursus met veel plezier afronden verrassen wij twee deelnemers met iets speciaals.

Zoals we hadden beloofd zouden we twee cursisten van de Zoom Academy trakteren op een bijzondere Masterclass Fotografie. Dit gaat een spectaculaire en onvergetelijke fotodag worden.

Inmiddels zijn de twee deelnemers uitgenodigd en weten ze wat ze gaan doen. Onder begeleiding van een professioneel luchtfotograaf zullen ze binnenkort een masterclass Luchtfotografie doen. Vanuit een helikopter leren ze alle ins en outs die hierbij komen kijken. Na een korte workshop en veiligheidsbriefing gaan ze het geleerde vanaf grote hoogte in praktijk brengen en gaan ze naar huis met een aantal bijzondere foto's vanuit uniek standpunt gefotografeerd.

Een uitgebreid verslag verschijnt in editie 09 van Zoom.nl magazine op de website. Ook voor komende cursussen hebben we al plannen om deelnemers met bijzondere Masterclasses te verrassen. Blijf de website en Zoom Academy dus goed volgen als jij volgende keer ook kans wilt maken op een onvergetelijke dag!


De rondvlucht wordt verzorgd door HeliCentre - Helikopter Rondvluchten