Meld je gratis aan
Nu op de Zoom Academy: Cursus Smartphonefotografie © Zoom.nl

13 september 2018, 14:16

In deze Fotocursus Smartphonefotografie leer je hoe je op een makkelijke en vooral leuke manier mooiere foto's maakt met je smartphone.

Direct starten

Wil jij meer weten over deze cursus? Bekijk dan hier de inhoud van de Fotocursus Smartphonefotografie.

Hoe maak je bijvoorbeeld een prachtige foto van jezelf of van een vriend? Of hoe breng je de sfeer van een concert goed in beeld en hoe maak je indrukwekkende reisfoto's? Wij vertellen het je allemaal. Aan de hand van 5 thema's uit hoe je betere foto's maakt met je smartphone. De thema's in deze cursus zijn: vakantie, portret, festival, eten en selfie.

In deze cursus leer je:

* Breng een landschap in Nederland of op vakantie mooi in beeld
* Leer alles over het maken van een perfect portret
* Maak voortaan de tofste foto's op festivals en van concerten
* Specifieke tips voor de mooiste foodfoto's
* Leer selfies maken als een pro
* Wij leggen je stap voor stap uit hoe je bovenstaande thema's fotografeert met je smartphone. Is je telefoon opgeladen? Dan kunnen we meteen starten!

Direct starten


Wil jij meer weten over deze cursus? Bekijk dan hier de inhoud van de Fotocursus Smartphonefotografie.

Wil jij meer weten over de fotocursussen van de Zoom Academy? Bekijk dan hier het cursusaanbod van de Zoom Academy.

Veelgestelde vragen over de Zoom Academy Fotografie Cursussen:

Wat is de Zoom Academy?
De Zoom Academy bestaat uit online Fotografie Cursussen. Momenteel kun je de volgende cursussen volgen: Landschapsfotografie, Macrofotografie, Reisfotografie en Smartphonefotografie.
Wij willen dat jij nog beter leert fotograferen op de best mogelijke manier. Door tekst, foto's, video's, vragen en toetsen te combineren bieden we je een leerpad waardoor je zaken beter kunt onthouden.

Hoelang heb ik toegang tot een fotografiecursus?
De Zoom Academy blijft en zolang de Zoom Academy bestaat heb jij toegang tot de Fotografie Cursussen. Af en toe zullen we een cursus updaten of aanvullen. Heb je de cursus gekocht dan ontvang je die aanvullingen automatisch en gratis. Zo blijf je bij en kun je de training er altijd op na slaan en is het voor jou een ideaal digitaal naslagwerk. Je kunt de cursus starten en verder gaan waar je gebleven bent. Ook kun je altijd terug naar ieder hoofdstuk. Heb je de cursus voltooid, dan kun je nog steeds alle hoofdstukken teruglezen.

Hoe koop ik een cursus op de Zoom Academy?
De cursus begin je eenvoudig door eerst een gratis account aan te maken op Zoom.nl. Daarna kun je via iDeal betalen en direct met je cursus beginnen.

Heb je nog een vraag, stuur dan een mailtje naar feedback@zoom.nl.

Reacties

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn