Meld je gratis aan
Nu op de Zoom Academy: Cursus Landschapsfotografie © Zoom.nl

13 september 2018, 14:14

In deze online fotocursus maak je kennis met de belangrijkste aspecten van Landschapsfotografie. Lees meer over de Fotocursus Landschapsfotografie.

Direct starten

Wil jij meer weten over deze cursus? Bekijk dan hier de inhoud van de Cursus Landschapsfotografie.

In deze Fotocursus Landschapsfotografie leer je beter kijken naar een landschap en kom je erachter dat een groot deel van de foto in de voorbereiding zit. Je leert betere landschapsfoto's maken en leert welke apparatuur en accessoires je nodig hebt. Ook leer je wat er komt kijken bij de nabewerking van een foto.

Inhoud cursus Landschapsfotografie:

* De ideale camera-instellingen om de mooiste landschapsfoto's te maken
* Alles over compositieleer, standpunt en perspectief
* Het gebruik van accessoires, zoals statief, verschillende filters en meer
* Specifieke tips voor verschillende landschappen
* Werken met verschillende weersomstandigheden
* Gebruikmaken van het licht voor de mooiste resultaten
* De bewerking van een landschapsfoto, van begin tot eind in Lightroom & Photoshop

Inspirerende beelden

Je krijgt met de cursus landschapsfotografie de beschikking over waardevolle informatie. We inspireren je ook met schitterende beelden. Foto's die jij straks ook kunt maken. Met behulp van informatie over de instellingen en extra uitleg kun je er na de cursus meteen mee aan de slag. Beginnende fotografen helpen we op weg, maar ook de ervaren fotograaf leert nieuwe dingen.

Eigen tempo

In de cursus Landschapsfotografie leren we je om nóg mooiere landschapsfoto's te maken. Je kunt op elk moment instappen en volgt de cursus in je eigen tempo. Deze cursus is geschikt voor elk niveau. Wie extra uitleg nodig heeft krijgt verdieping. En voor de gevorderden is extra informatie.

Interactief

De cursus Landschapsfotografie is met recht interactief! Je leert via video's, tekst en beeld en we toetsen je kennis met oefenvragen en opdrachten. Helemaal klaar? Dan volgt de eindtoets. Met een echt certificaat als beloning!

Direct starten


Wil jij meer weten over deze cursus? Bekijk dan hier de inhoud van de Cursus Landschapsfotografie.

Wil jij meer weten over de fotocursussen van de Zoom Academy? Bekijk dan hier het cursusaanbod van de Zoom Academy.

Veelgestelde vragen over de Zoom Academy Fotografie Cursussen:

Wat is de Zoom Academy?
De Zoom Academy bestaat uit online Fotografie Cursussen. Momenteel kun je de volgende cursussen volgen: Landschapsfotografie, Macrofotografie, Reisfotografie en Smartphonefotografie.
Wij willen dat jij nog beter leert fotograferen op de best mogelijke manier. Door tekst, foto's, video's, vragen en toetsen te combineren bieden we je een leerpad waardoor je zaken beter kunt onthouden.

Hoelang heb ik toegang tot een fotografiecursus?
De Zoom Academy blijft en zolang de Zoom Academy bestaat heb jij toegang tot de Fotografie Cursussen. Af en toe zullen we een cursus updaten of aanvullen. Heb je de cursus gekocht dan ontvang je die aanvullingen automatisch en gratis. Zo blijf je bij en kun je de training er altijd op na slaan en is het voor jou een ideaal digitaal naslagwerk. Je kunt de cursus starten en verder gaan waar je gebleven bent. Ook kun je altijd terug naar ieder hoofdstuk. Heb je de cursus voltooid, dan kun je nog steeds alle hoofdstukken teruglezen.

Hoe koop ik een cursus op de Zoom Academy?
De cursus begin je eenvoudig door eerst een gratis account aan te maken op Zoom.nl. Daarna kun je via iDeal betalen en direct met je cursus beginnen.

Heb je nog een vraag, stuur dan een mailtje naar feedback@zoom.nl.

Reacties

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn