Meld je gratis aan
Zo werkt de Zoom Academy - FAQ © Zoom.nl

20 juni 2018, 10:18

De Zoom Academy staat nu twee weken live en we zijn druk bezig met optimaliseren, nieuwe cursussen maken en de integratie met Zoom.nl. Ondertussen hebben we wat vragen van Zoomers gekregen en beantwoorden we deze FAQ graag in dit artikel.

Hoelang heb ik toegang tot een cursus?

De Zoom Academy blijft en zolang de Zoom Academy bestaat heb jij toegang tot de cursus en zullen we af en toe je cursus updaten of aanvullen. Zo blijf je bij en kun je de training er altijd op na slaan en is het voor jou een ideaal digitaal naslagwerk.

Hoe werkt de Academy?
Onze redacteur Maarten Jacobi legt het je in de onderstaande video uit.Ik krijg geen toegang?
Stuur een mailtje naar feedback@zoom.nl en we zorgen ervoor dat je het probleem zo snel mogelijk opgelost wordt.

Ik heb een aantal ideeën voor de Zoom Academy?
Die ideeën zijn zeer welkom! Als fotocommunity hebben Zoomers veel mogelijkheden om ideeën en als het lukt gaan we er graag mee aan de slag. Laat ze als reactie achter onder dit artikel of mail naar redactie@zoom.nl.

Wordt de Zoom Academy gekoppeld aan mijn profiel?

Ja, de technische integratie is nu nog beperkt, maar we gaan er natuurlijk voor zorgen dat de certificaten die je haalt een mooi ereplekje krijgen op je Zoom-profiel.

Wat is het doel van de Zoom Academy?

Wij willen dat jij nog beter leert fotograferen op de best mogelijke manier. Door tekst, foto's, video's, vragen en toetsen te combineren bieden we je een leerpad waardoor je zaken beter kunt onthouden.

avatar

Hoofdredacteur Zoom.nl

Reacties

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn