Meld je gratis aan
Nieuwe fotocursussen Zoom Academy | Cursus Landschapsfotografie © Zoom.nl

10 juli 2018, 00:00

Vorige maand startten we de Zoom Academy met Landschapsfotografie en sinds vandaag is er een nieuwe cursus bijgekomen. Of eigenlijk zijn het er twee. Reisfotografie en Smartphonefotografie.

Wil jij meer weten over de fotocursussen van de Zoom Academy? Bekijk dan hier het cursusaanbod van de Zoom Academy.

Als fotograaf wil je het maximale halen uit je reis of vakantie. Zonder goede voorbereiding, haal je nooit het maximale uit je reis. Onze cursus reisfotografie mag je daarom ook niet vergeten voordat je de koffers pakt.

Introductiecursus Reisfotografie

De gratis introductie cursus Reisfotografie is niet meer beschikbaar. Kijk hier voor de inhoud van de volledige fotocursus Reisfotografie

We geven je graag een indruk van de cursus reisfotografie en daarom kun je gratis de introductiecursus doen. Je krijgt er onderdelen van de volledige cursus. Als het goed bevalt kost je de volledige cursus reisfotografie slechts € 24,95,-.


Onze redacteur Maarten Jacobi legt je tot in detail uit wat je allemaal gaat leren in de fotografiecursus reisfotografie.

avatar

Hoofdredacteur Zoom.nl

Reacties (1)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
Amalphi op 25 juli 2018 om 19:11

Ik wil de introductie cursus Reisfotografie doen, maar de site kan mij niet aanmelden omdat ik mijn voor- en achternaam niet volledig ingevuld zou hebben bij mijn Zoom account. Aangezien deze er al vanaf het begin instaan vraag ik mezelf af of er meer mensen zijn met dit probleem.