Meld je gratis aan
Photo+Adventure foto-evenement in Duisburg © workshop, Seminar, evenement, Photo+Adventure, Duisburg

13 mei 2015, 20:46

Voor de twee keer op rij wordt op 13 en 14 juni 2015, vlak over de Duitse grens, het evenement Photo+Adventure in Duisburg georganiseerd. Op het fotogenieke Landschaftspark, het terrein van de voormalige staalfabriek gebouwd in 1902, vinden diverse fotografische-activiteiten plaats.

Tijdens dit evenement komen drie zaken vooral aan bod: fotografie, reizen en outdooractiviteiten. Zo kun je in de Kraftzentrale diverse Duits- en Engelstalige workshops volgen en zie je professionele en inspirerende fotografen aan het werk.

Ook kun je de fotobeurs bezoeken waar fabrikanten en experts de laatste trends en producten laten zien. Ook kun je zelf producten uitproberen. Hier vind je ook een fototentoonstelling en presentaties van professionals variërend van natuurfotografie en reisfotografie tot lightpainting.

Zoek je wat actievers dan kun je ook een klim wagen aan de hoge klimmuur of een duik nemen in Europa´s grootste indoor duikcentrum.


(foto's: Erik Keulers)

Dit jaar gaan we met een groep bloggers hiernaar toe in samenwerking met Transcontinenta en Saymang. De bloggers krijgen de kans om hier diverse lenzen van Samyang uit te proberen.
Meer informatie zoals prijs, locatie en programma vind je op www.photoadventure.eu.


Lees hier ook het verslag van Erik Keulers van vorig jaar

Of bekijk deze video impressie door Erik Keulers:Reacties

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn