Meld je gratis aan
Nature Talks Photo Festival - 12 & 13 November 2016  © IDG NL

14 september 2016, 15:00

In november is het tijd voor het Nature Talks Photo Festival in het Congrescentrum Reehorst in Ede. Twee dagen lang staan natuurfotografie, -film en -beleving centraal.

Nature Talks Photo Festival is een nieuw festival voor natuurfotografen, natuurfilmers en natuurliefhebbers.
Internationale topfotografen die in het hoofdprogramma van het festival zullen voorkomen zijn onder andere Steve Winter, Brian Skerry, Will Burrard Lucas en Diego Lopez.

Ook uit Nederland en België zullen verschillende topfotografen aanwezig zijn, zoals Adri de Visser, Han Bouwmeester, Hennie van Heerden en David Pattyn.

Foto © Steve Winter

Er wordt naast het hoofdprogramma nog veel meer georganiseerd gedurende het festival. Zo is er een soort 'Collegetour'/'Ted Talk', een programma met lezingen, masterclasses, workshops, exposities, een diner, een fotografencafé en de grootste fotobeurs in de Benelux op het gebied van natuur. Naast fotografie zal er ook film aanwezig zijn. Zo zullen er op beide dagen verschillende natuurfilms worden getoond, zoals 'De nieuwe wildernis' en 'De levende rivier'.

Ook kunnen aanwezigen deelnemen aan de Nature Talks Photo Contest, met veel verschillende categorieën. Daarnaast wordt er voor het eerst de bijzondere Fred Hazelhoff Award uitgereikt aan de fotograaf die het meest indrukwekkende portfolio laat zien.

Nature Talks wordt gehouden in Congres Centrum Reehorst te Ede op 12 en 13 november 2016. Ede ligt centraal in Nederland en is gemakkelijk te bereiken met de auto of openbaar vervoer (station op 5 min. lopen)

Website Nature Talks Photo Festival
Website Nature Talks Photo Contest

Brian Skerry
Sergey Gorshkov

Gratis professioneel portfolioreview Zoom.nl

Zoom.nl is natuurlijk zelf ook aanwezig op het festival. We bieden je exclusief de kans om jouw portfolio gratis te laten reviewen door een professionele fotograaf! Aanmelden voor zo'n portfolioreview kan door een e-mail te sturen naar redactie@zoom.nl met je naam en 5 foto's uit jouw portfolio. De plekken zijn beperkt, dus wees er snel bij! Ook SHUTR.photo zal aanwezig zijn als mediapartner van Nature Talks en is standhouder op de fotografiebeurs.

Kom gezellig langs en maak kennis met de Zoom.nl redactie en talloze fotografen die hun passie voor natuurfotografie graag met iedereen delen. Kortom: reden genoeg om dit bijzondere festival te bezoeken! Haal nu je Nature Talks tickets op NatureTalks.nl!
Sergey Gorshkov

Reacties

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn