Meld je gratis aan
Ga samen met Canon naar Noorwegen! © artikel, canon, noordkaap challenge

5 november 2016, 12:45

Noordkaap Challenge zoekt samen met Canon naar drie avontuurlijke fotografen die het aandurven de reis in Noorwegen met extreme weersomstandigheden en een hoge tijdsdruk vast te leggen. Is dit helemaal voor jou weggelegd? Je kunt je nu aanmelden!

De Noordkaap Challenge

Voor de Noordkaap Challenge is Canon op zoek naar drie fotografen of videomakers die de reis, de omgeving en de teams in beeld en geluid willen vastleggen. Woensdag 7 december vertrekken de organisatie van de Noordkaap Challenge, de Canon Camera Crew en alle teams richting Noordkaap. In deze zesde editie trotseren alle deelnemers de extreme kou en gevaarlijke ijswegen, leven dagenlang in het donker en gaan op zoek naar het Noorderlicht. Door het uitvoeren van opdrachten gedurende hun reis halen de teams geld op voor 3FM Serious Request. Op 19 december vindt de finish van de Challenge dan ook plaats bij het Glazen Huis in Breda. Hier wordt de cheque met het verzamelde geld overhandigd aan de dj's van 3FM Serious Request.

Het doel van Serious Request dit jaar is het bestrijden van longontsteking bij kinderen en de kindersterfte als gevolg daarvan. Dit komt voornamelijk voor in de Hoorn van Afrika en ten zuiden van de Sahara. Elke 35 seconden overlijdt een kind aan longontsteking. Per jaar zijn dit meer dan 900.000 jonge kinderen. Dit probleem is eenvoudig op te lossen door goede behandeling en de juiste informatie.

Friends of The Challenge, waaronder Canon Nederland, zorgen er onder andere voor dat de Camera Crew op reis kan met apparatuur van kwaliteit.

Aanmelden?

Lijkt het jou nou dé uitdaging om deze reis te fotograferen of te filmen samen met de Canon Camera Crew? Ben je goed in het werken onder tijdsdruk en kun je de extreme weersomstandigheden aan? Meld je dan aan en misschien ga jij van 7 tot en met 19 december mee op deze bizarre, maar geweldige reis!

Opgeven doe je door je beste foto's of films te sturen naar canon@noordkaapchallenge.com, samen met een goede duit aan motivatie! Op zondag 20 november worden, gedurende het Meet & Greet-evenement, de winnaars aangekondigd! Op dit evenement worden alle teams gebriefd over de reis.Ga voor meer informatie over de Noordkaap Challenge en de Canon Camera Crew naar www.noordkaapchallenge.com.

Reacties (1)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn