Meld je gratis aan
Fotografie in Beeld - 19 november 2016

7 november 2016, 15:59

De tweede editie van het evenement Fotografie in Beeld vindt zaterdag 19 november 2016 plaats in de Loads in Krommenie. Er zijn workshops te volgen van onder andere Richard Terborg, Aad Sommeling en Brett Florens. Naast de presentaties, workshops en demonstraties, staat de Loads in het teken van live graffiti shows, foodtrucks, een art-galerie en nog veel meer.

De Loads van 4.000 m2 is ingericht met stands door vertegenwoordigers van grote merken zoals Eizo, Fine-Art, FotoFlits, Nikon, Olympus en Arca. SHUTR.photo zal ook aanwezig zijn met een stand in De Loads. Er zijn veel mogelijkheden voor de bezoekende fotograaf om zelf aan de slag te gaan. Er vinden live-shoots plaats, hoeken, wanden en objecten zijn in te richten voor diverse workshops, of houd een eigen fotoshoot tegen een bespoten wand, met een vintage Citroen 2CV (Eend) of bij een EndeMol theaterproject.

Onder leiding van bekende fotografen, zijn er verschillende ruimtes ingericht om te experimenteren met fotografie. Dit zijn onder andere:

Aad Sommeling, Richard Terborg en Ronald Koster
Brett Florens
Ferry Knijn
Geert Langelaan
Hans van Eijsden
Otto van den Toorn
Michiel Buijse
Wendy AppelmanEr zullen lezingen worden gegeven onder andere over de onderwerpen Avondfotografie en de nabewerking hiervan, Van Raw naar Resultaat en Project Humanity. Workshops waar je je voor kunt aanmelden zijn onder andere Bruidsfotografie, Fantasy, Portretfotografie en Licht & Expressie. Er worden presentaties gehouden door sprekers zoals Ruben Timman, Otto van den Toorn en Sjors Massar. Vanuit een ter plekke opgezet Café Obscura zal Michel Maat verslag doen van het evenement en zal hij hier gasten ontvangen.

Check hier hele tijdschema van Fotografie in Beeld.

De entree voor Fotografie in Beeld is geheel gratis. Wil je meedoen aan workshops of lezingen bijwonen? Hou er dan rekening mee dat je je hiervoor dient in te schrijven op www.fotografieinbeeld.com.


Reacties

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn