Meld je gratis aan
Win een DJI Osmo t.w.v. €659,- met jouw mooiste Dronefoto van Nederland!  © IDG NL

11 november 2016, 09:19

CameraNU.nl, Dronewatch en PixAir.nl organiseren de eerste editie van de Dronefoto van het jaar Verkiezing. Hiermee willen ze laten zien hoe mooi Nederland eigenlijk is van bovenaf. De hoofdprijs van deze wedstrijd is de DJI Osmo handheld camera.

De organisatoren zijn op zoek naar de mooiste dronefoto van Nederland die in het afgelopen jaar is gemaakt. Het meedoen en inzenden van foto's kan tot en met vrijdag 25 november. Upload jouw drie mooiste dronefoto's van Nederland die vrij zijn van watermerken op PixAir.nl, in de categorie 'Inzending Dronefoto van het jaar 2016'. Laat weten waar en wanneer de foto gemaakt is en met welke drone en apparatuur.



Na 25 november buigt de jury zich over de ingezonden foto's. De jury bestaat uit vakfotografen Bas Meelker en Johan van der Wielen, Henri van Rheenen van CameraNU.nl en Wiebe de Jager van Dronewatch. Op maandag 28 november worden de 15 beste foto's online geplaatst op PixAir.nl.

Het publiek kan dan stemmen op de publiekswinnaar. De drie beste dronefoto's worden gekozen door de vakjury en samen met de publiekswinnaar worden deze op maandag 5 december bekend gemaakt. De publiekswinnaar zou dus ook bij de selectie van de vakjury kunnen zitten.

CameraNU.nl heeft de volgende prijzen beschikbaar gesteld:

Eerste prijs: DJI Osmo handheld camera.
Tweede prijs: drone-backpack naar keuze
Derde prijs: drone-accu naar keuze
Publieksprijs: CameraNU.nl cadeaubon t.w.v. €100,-



Ook ontvangen alle winnaars een Xpozer afdruk van hun dronefoto van hoge kwaliteit t.w.v. €99,-!

Reacties (1)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn