Meld je gratis aan
Duizelingwekkend dronegebruik bij bruidsfotografie  © bruidsfotografie, drone, afstand, tropisch

13 juni 2016, 10:00

Afstand nemen tot je onderwerp neemt deze fotografe wel erg letterlijk. Het levert echter wel prachtige en bijzondere bruidsfoto's op.

In Nederland werken ontzettend veel bruidsfotografen keihard om 'de mooiste dag' keer op keer verrassend te fotograferen. Toch blijft het lastig om iets vernieuwends te verzinnen voor deze erg verzadigde markt. Bruidsfotografe Helene Havard probeert met haar frisse en prachtige kijk op bruidsfotografie de clichés te vermijden.Met behulp van drones, bestuurd door 'Flying World Pictures', fotografeert ze portretten van bruidsparen op Frans-Polynesië. Door de afstand lijken de bruidsparen de enige mensen op de wereld.Ze gebruikt de drone niet alleen om foto's te maken waarbij het bruidspaar op de grond ligt. Ook foto's waarbij het koppel staand in een prachtig landschap wordt vastgelegd, maakt ze met de drones.

Foto's © Helene Harvard

Reacties (5)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
mphvanhoof op 15 juni 2016 om 12:30

Zo'n overzichtsfoto van zo'n prachtige locatie is zeker niet mis, maar met te veel van deze platen ga je vlgs mij voorbij aan de essentie van die ene dag. Maar zoals met alles, het is een kwestie van smaak.

Kalaman op 14 juni 2016 om 18:35

Gelukkig zijn er nog plekken op de wereld waar men de dronefotografie/video wél weet te appreciëren. In België is die ganse markt, door een compleet ridicule wetgeving, sinds begin april compleet van de kaart geveegd. Of hoe een overheid "iets" té overijverig kan zijn om perse de strengste van Europa (wereld?) te willen zijn...

RoosZ op 14 juni 2016 om 11:42

Aparte foto's en fraaie natuuropnamen, maar prachtige bruidsfoto's zou ik dit niet willen noemen. Je hebt bijna een vergrootglas nodig om het bruidspaar te kunnen vinden. Ik hoop dat het paar ook nog foto's heeft waarop ze wèl herkenbaar staan.

THEO-1954 op 13 juni 2016 om 22:35

Wat heb je nou aan een trouwfoto als je jezelf niet eens kan herkennen?
Afstand is veel te groot

wanyamaphoto op 13 juni 2016 om 14:42

Prachtige foto's! Erg origineel!