Meld je gratis aan
Reis de wereld rond met Canon - ' Live For The Story' © Canon, camera, model

18 mei 2017, 15:34

Wil jij met Canon de wereld rond? Dat kan! Met de nieuw gelanceerde campagne 'Live For The Story' kun je je aanmelden om een jaar lang de wereld rond te reizen op zoek naar de mooiste foto's en verhalen.

Vandaag heeft Canon haar nieuwe merkcampagne 'Live For The Story' geïntroduceerd. De campagne gaat van start met een zoektocht naar de ideale storyteller, iemand die een jaar lang de wereld rond reist, met als doel 365 inspirerende verhalen in beeld te brengen. Hiermee wil Canon het begrip storytelling nieuw leven in blazen.

Als reactie op een cultuur waarin volgens Canon 'meer foto's worden gedeeld dan verhalen', introduceerde ze vandaag haar nieuwe merkcampagne 'Live For The Story'. Deze campagne moedigt mensen aan om speciale herinneringen te vinden in alle momenten van het leven, ongeacht waar ze zijn of wat ze doen.


Foto caloenica

Canon Storyteller

Voor deze speciale campagne start Canon allereerst een zoektocht naar de ideale storyteller in de vorm van een wedstrijd. De winnaar zal een jaar lang de wereld rondreizen en tijdens deze twaalf maanden 365 inspirerende verhalen vertellen. De reis die de Canon storyteller maakt wordt een eigen 'Verhaal van de zomer', een verhaal waarmee anderen weer geïnspireerd zullen worden. Alle onkosten worden betaald door Canon en de winnaar ontvangt tevens vakantiegeld.

Inspiratie

Alle 'Sollicitaties' worden beoordeeld door de beroemde storyteller Zoë Kravitz: "De zomer is een periode vol spontaniteit, van leven in het nu. Wij willen mensen aanmoedigen om elke seconde maximaal te leven en te beleven, want alleen dan kunnen de mooiste verhalen ontstaan."

Om iedereen inspiratie te geven voor het vastleggen van zijn/haar zomer, heeft Zoë haar eigen zomerverhaal gecreëerd. Het verhaal weerspiegelt de spontane momenten tijdens haar favoriete zomers in New York. Bekijk Zoë's film en lees alles over de '365 Dagen Zomer'-campagne.

Meedoen aan ' Live For The Story'

Denk jij dat je het in huis hebt om anderen te inspireren hun eigen verhalen te ontdekken? Meld je dan vóór 29 juni 2017 aan door jouw meest gedenkwaardige zomerverhaal te delen op Instagram. Dat doe je door #LiveForTheStory en #365dagenzomer te gebruiken en @CanonNederland te taggen. Alle inzendingen worden beoordeeld aan de hand van een aantal criteria, zoals talent voor storytelling, beeldkwaliteit, originaliteit en het vermogen om te inspireren.

Meer inspiratie opdoen? Bekijk hier de 'Collectie Reisfotografie'


Reacties (10)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
Sander_van_Dijk op 20 mei 2017 om 17:25

Een jaar werken in ruil voor vakantiegeld...

PtR op 18 mei 2017 om 16:49

Wat een geweldige wedstrijd. Hoe dat praktisch met baan en gezin moet, zie ik even niet, maar dit lijkt me een uitdaging voor de ongebonden "jonge honden".

Henk Siteur op 18 mei 2017 om 16:35

Boven staat de nieuw gelanceerd campagne. Is er een raket gelanceerd?

PtR op 18 mei 2017 om 16:48

Nee, een campagne. Er staat trouwens "gelanceerde", niet "gelanceerd". Even alert blijven, Henk.

Henk Siteur op 18 mei 2017 om 21:22

Nou ja, gelanceerde dan. Als ik een en ander zie over lanceren of gelanceerd(e) dan moet mij van het hart: Een raket. Dat lanceren en wat er mee te maken heeft vind ik een modewoord.

PtR op 19 mei 2017 om 09:00

Maar taal is toch ook onderhevig aan mode. Taal is flexibel, taal evolueert. Niemand heeft het nog over rookwaren, warempel, verhip, manspersoon, struikgewas en meer van dit soort versleten woorden. Hier zijn weer andere woorden voor in de plaats gekomen. Of je het leuk vind of niet. Best geestig, een taaldiscussie op een fotosite.

ColorWorld op 19 mei 2017 om 20:29

... vind? Of is dat ook al onderhevig

PtR op 19 mei 2017 om 22:09

Hahaha, puntje voor jou maar ik zat dan ook niet te mopperen op taalgebruik. Maar puntje is voor jou. Vint ik.

Henk Siteur op 19 mei 2017 om 11:34

Nog even dit, Peter. Wat te zeggen over allerlei dubbelvormen zoals: nooit geen. Het is of nooit of het is geen. Nooit geen is altijd! En: als zijnde. Het is als of zijnde. Voorbeeld: Als premier of premier zijnde. En nog een: ooit eens. Het is ooit of eens.
En dat de hunhype. Hun zeggen dit of dat. Dat moet zijn: zij zeggen dit of dat.
Wat een verloedering van onze taal helaas. En dat de d's en t's.
Hij betaald. Ik griezel er van. En dit: Ik heb betaalt. Oef!


Groeten, Henk.

Henk Siteur op 19 mei 2017 om 09:38

Inderdaad, heel boeiend!