Meld je gratis aan
Het kan weer! - Bloeiende heide fotograferen © foto, vincent,engel

23 augustus 2017, 13:38

Het moment is weer daar, de heide staat weer in bloei! Wij geven je daarom wat handige tips om de bloeiende heide te fotograferen!

Een mooie locatie voor bloeiende heide?

Bloeiende heide fotograferen kun je op een boel verschillende locaties doen. Vooral in het binnenland van Nederland zijn er verschillende grote vlaktes te vinden, maar ook in bijvoorbeeld Zeeland of op Texel kun je in de duingebieden heide tegenkomen. De meest populaire locaties met bloeiende heide zijn het Nationaal Park de Veluwezoom - De Posbank, het Nationaal Park Dwingelderveld, het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug en het Nationaal Park de Hoge Veluwe. Natuurlijk zijn er nog vele andere gebieden die je eens kunt bezoeken voor mooie heide. Bekijk bijvoorbeeld eens in een van onze andere artikelen voor nog meer bijzondere locaties waar je heide kunt fotograferen.

Foto door Brrt

Wil je de heide mooi in beeld brengen maar weet je niet goed hoe? Wij geven je vijf tips voor het fotograferen van de bloeiende heide!

Dronebeelden

Je kunt met je camera op stap gaan, maar er zijn ook nog andere manieren om dit spektakel vast te leggen. Nu de heide bij Hilversum aan het bloeien is besloot Vincent Engel bijvoorbeeld om het geheel van de week vast te leggen met zijn done.

Maandopdracht Augustus 2017: Bloeiende heide fotograferen

Zoals elke maand hebben we ook deze maand weer een maandopdracht waarmee je leuke prijzen kunt winnen. Aangezien de heide nu in bloei staat luid de opdracht van deze maand dan ook: Maak een unieke foto van de bloeiende heide! Stuur daarom deze week nog snel je mooiste foto's in! De winnaar krijgt de officiële Zoom.nl waterfles! Kijk voor meer informatie over hoe je mee kunt doen op de pagina van de maandopdracht.

Foto door Spykerman

Reacties (4)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
osten op 3 september 2017 om 10:30

Inderdaad men kan er mooie foto's maken

IreneD op 30 augustus 2017 om 16:24

beetje mosterd na de maaltijd dit bericht, heide is al weer bijna uitgebloeid.

sabine61 op 30 augustus 2017 om 08:17

Klopt was er ook geweest op de posbank
inderdaad einde bloeitijd

svis413 op 29 augustus 2017 om 19:15

Hallo allemaal, afgelopen zondag een heerlijke wandeling gedaan op de Posbank. Nog steeds heel mooi maar de heide daar is al aan einde bloeitijd. Was vroeger dan normaal zeiden een tweetal lokale inwoners. Nog steeds mooi gebied om te wandelen, dus ga volgend jaar zeker terug, maar dan iets eerder in augustus.