Meld je gratis aan
IJssculpturen serious request en heel veel meer! - De weekendtips van 23/24 december!  © Rtl4

21 december 2017, 16:40

Ruime keuze; de expositie van Het Perfecte Plaatje 2018, het Wintercircus of misschien het Ijsbeeldenfestival in Zwolle!

Expositie Het Perfecte Plaatje

Vanaf 13 december tot en met 1 januari zijn de foto's van Het Perfecte Plaatje te zien in Museum Hilversum. Dit jaar is Estelle Cruijf de winnares van het programma en krijgt net als Humberto haar fotoreportage in National Geographic! In de tentoonstelling zijn de meest krachtige en bijzondere foto's te zien van alle kandidaten!


Ijsbeeldenfestival Zwolle

Het grootste ijssculpturenfestival van Europa zal ook dit jaar weer in Zwolle te zien zijn. Van 23 december tot en met 4 maart 2018 kun je de mooiste ijssculpturen bekijken in een speciaal gebouwde vrieshal! CameraNU.nl en Sony hebben zelfs een aantal tips verzameld om de beste foto's te maken van de sculpturen. Ook kun je met je foto meedoen aan de wedstrijd van CameraNU.nl!


Marco134

Winter Kerstcircus Haarlem

In de verwarmde circustent van Circus Herman Renz kunt u van 22 december tot en met 7 januari bijna dagelijks genieten van de spectaculaire wintershow! Neem je camera mee en leg de trucs, dieren en acrobaten vast! Houd rekening met de beweging van alle acts en je fotografeert in een donkere omgeving! Tickets zijn online te bestellen.

Serious request 3FM

Tot en met zondag 24 december kun je het Glazen Huis van 3FM Serious Request bezoeken in Apeldoorn. Bezoek de dj's en draag je eigen steentje bij aan het goede doel van dit jaar; het herenigen van ouders met hun kinderen in conflictgebieden!


Mphvanhoof

Reacties (1)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
ali op 21 december 2017 om 17:54

ik zou de tip voor het ijsbeeldenfestival in Zwolle maar gauw weghalen want een tijdje geleden was al in het nieuws dat dat evenement is afgelast omdat de tent is ingestort..........; heeft in alle kranten gestaan; is veel in het nieuws geweest!
verkeerde informatie dus!!