Meld je gratis aan
De resultaten van de expertuitdaging bevroren zeepbellen fotograferen © expertuitdaging, bevroren, zeepbel

15 februari 2018, 14:00

Het was behoorlijk koud afgelopen weekend en daarom was het voor veel mensen mogelijk om mee te doen met de expertuitdaging 'bevroren zeepbellen fotograferen'! Een aantal prachtige resultaten zie je hier:

De expertuitdaging teruglezen? Je vindt het artikel hier!

Uploads op Zoom.nl


brenda-beumer


i-reen


marjosmeets

Uploads op Instagram


mmkramervdploeg


Ralf Köhnke


MakeOneRaw(Eduardo)


Kaatje Karin

Morgenmiddag staat er weer een nieuwe expertuitdaging voor je klaar! Doe jij dit weekend ook weer mee?

Van de eerdere expertuitdagingen maakte we al deze indrukwekkende collectie!

Reacties (10)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
1totravel op 1 maart 2018 om 19:30

Welke soort bellenblaas gebruiken jullie voor deze byzonder mooie foto’s? Is dit speciaal spul of een speciaal recept? Bij mij gaan ze steeds stuk voordat ze kunnen bevriezen helaas....
Graag je reactie, alvast bedankt !

Stefanie71 op 16 maart 2018 om 12:37

Ik gebruik geen speciaal recept, gewoon zeepsop en water. Het moet wel windstil zijn want de bellen waaien heel snel kapot. En heel veel geduld is ook een must, het kost verschillende pogingen om er een te hebben die 1;landt, 2;daar waar je er ook bij kunt en 3;dan nog mooi wil bevriezen. Nu zag ik laatst een filmpje waar iemand de bel met een rietje op de gewenste plek blies en liet bevriezen, dat heb ik nog niet geprobeerd, misschien dat dat beter werkt ... al vraag ik me af hoeveel pogingen dat gaat kosten

Wopke op 24 februari 2018 om 11:35

Prachtig mooi om de bloemen op de zeepbellen te zien. Vroeger vond ik het prachtig als je uit bed kwam en de bloemen op de ramen stonden. "Helaas" hebben we nu dubbel ramen, wel zo warm, niet zo mooi.

Henk Siteur op 17 februari 2018 om 11:51

De meeste logo's verpesten de mooie foto's. Dit is op de meeste van deze foto's te zien, helaas.

wimfrank op 20 februari 2018 om 08:45

Het moet maar eens gezegd. Bij jou valt mij op dat je werkelijk altijd iets te zeuren hebt. Is het niet de Engelse woorden die je storen dan is het wel een logo kennelijk. Het wordt bijna irritant steeds dat gezemel van jou te zien langskomen. Probeer eens te genieten van een mooie foto van een ander. Daar word je een blijer mens van.

Henk Siteur op 20 februari 2018 om 09:37

Zo kan ik niet blij worden. Men is helaas niet kritisch meer. Ik ben dat wel. En met mij zijn er nog wel enkele. Ik ben dus niet alleen.
Alles maar dan ook alles moet kunnen. Echt van deze tijd! Veel, heel veel wordt verpest! Velen volgen de grote massa en voegen zich bij de kudde. Kuddegedrag. Na-apen dus.

Stefanie71 op 16 maart 2018 om 12:42

Je werk voorzien van een logo is een goed recht! En zo lang het niet door het onderwerp snijdt kan ik het niet storend vinden en dat is bij geen van de hier getoonde foto's het geval. Als je nu ook nog iets effectief over de foto's te zeggen had gehad was je opmerking over logo's ook minder storend geweest, dit komt over als zeuren om te kunnen zeuren

Henk Siteur op 16 maart 2018 om 13:28

Echt van deze tijd. Velen zijn niet kritisch meer!!!

PNCO op 15 februari 2018 om 18:20

is toch wel erg mooi, die zeepbellen zo.. wie weet dat ik een dezer dagen ook even wat ga spelen.. mits het weer het toe laat..

rob1951 op 15 februari 2018 om 14:14

Wat een mooie foto’s.......