Meld je gratis aan
5 Bizarre producten om je foto op de laten drukken!

28 juni 2018, 09:42

Je kent het vast, je eigen foto laten bedrukken op een kalender, een t-shirt of een mok. Het zijn populaire cadeautjes en het is altijd leuk om je eigen foto's eens op voorwerpen te zien. Ook de hele bedruk-markt blijft niet achter en we hebben nog 5 andere, aparte, producten voor je gevonden om jouw portfolio op te laten bedrukken!

Bierviltjes

Ben je wel gek van een biertje en heb jij dé foto die als bierviltje kan fungeren? Dit is je kans! Je kunt nu je foto's laten bedrukken op bierviltjes bij Hema! Daar maak je zeker de blits mee op de volgende verjaardag!

Sieraden

Herinner je nog de ketting van je oma met in het bedeltje een hele oude foto van je opa? Nu is er de optie om je digitale foto te laten bedrukken op sieraden en een portret van een geliefde voor altijd bij je te dragen!

Kaarsen

Het is misschien een zielig gezicht, je prachtige foto weg zien smelten bij het opbranden van de kaars, maar je eigen foto's op kaarsen laten bedrukken? Het kan! Een portret, een landschapsfoto, verzin het maar!

Honden kussen

Iedere honden (en fotografie) fan wil dit! Het portret van jouw hond op zijn of haar eigen ligkussen. Je kunt kiezen uit een indoor- of waterproof outdoor kussen bij Hangmanprints.com! De kussens zijn in verschillende maten verkrijgbaar en je kunt elke foto erop laten bedrukken die je wil! Hebben! Hieronder zie je hoe makkelijk je jouw foto kunt toevoegen in het systeem van de website.

USB-stick van hout

Er wordt al veel op hout bedrukt, maar ook nu is er de mogelijkheid om het stuk hout met een doel te kunnen gebruiken; de bedrukte, houten, USB-stick! Een leuk (zakelijk) cadeau of een idee om je eigen portfolio op te bewaren!

Reacties

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn