Meld je gratis aan
Lees het nieuwe Samyang magazine en win een Samyang objectief

23 december 2016, 20:00

Vorig jaar introduceerde Samyang Benelux, het online Samyang Magazine. In de geüpdatet versie is er nu ook aandacht voor de nieuwe professionele Samyang XP en autofocus objectieven.

Dit is een partnerbijdrage. Lees hier wat dit betekent.

Verder is er een nieuwe review van een professioneel filmer die zijn mening geeft over het gebruik van de XEEN objectieven tijdens zijn laatste videoproductie. Via een prijsvraag maak je kans op de nieuwe Samyang 20mm F/1.8 voor alle merken fullframe, APS-C camera's en M4/3 camera's. De prijsvraag loopt t/m 31-01-2017.In dit volledig Nederlandstalige magazine, gemaakt in samenwerking met Zoom.nl, krijg je meer inspiratie om met Samyang objectieven nog betere foto's én video's te maken. De kwaliteit en het gebruik van Samyang objectieven wordt in detail uitgelegd. Niet alleen in tekst, maar ook met veel inspirerende voorbeeldfoto's en video's laten we de mogelijkheden zien van onder andere de nieuwe professionele Samyang XP én de AF objectieven voor Sony E-mount. Nog meer Samyang experts leggen uit waarom zij zo graag Samyang objectieven gebruiken en ze laten hun beste foto's en video's zien. Ook het gebruik van Samyang objectieven in combinatie met drones en gimbals wordt besproken. Tevens tref je in het magazine een overzichtelijke verklaring van de diverse technische termen die je regelmatig op een Samyang objectief tegenkomt. Wil je weten of een Samyang objectief op je camera past? Gebruik dan de handige Samyang objectievenselector. Hiermee kun je snel en eenvoudig zien welke Samyang objectieven er allemaal geschikt zijn voor jouw camera.

Samyang prijsvraag

Na een aantal zeer positieve reviews van de nieuwe Samyang 20mm F/1.8 ED AS UMC, kon je via een prijsvraag dit objectief winnen! Het aantal deelnemers was groot en van de 752 inzenders hadden er 301 alle antwoorden goed. De getrokken winnaar is Bruno Hermans uit Brasschaat België. We wensen hem al vast heel veel fotoplezier met deze nieuwe aanwinst voor zijn camera.

Check hier direct het complete magazine!