Meld je gratis aan
Doe mee met de CEWE Photo Awards 2017!

12 juni 2017, 11:21

Fotograferend Nederland opgelet: de CEWE Photo Awards 2017 komen eraan! De leukste en meest toegankelijke fotowedstrijd in Nederland. Het thema is ook dit jaar 'Made in Holland'.

Als (amateur)fotograaf kun jij van 12 juni tot en met 20 augustus 2017 jouw mooiste foto's van het Nederlandse landschap, de cultuur, de mensen en hun gewoonten insturen. Je krijgt de volledige vrijheid om datgene vast te leggen dat Nederland voor jou zo mooi maakt. Laat je fotografiekunsten de vrije loop en stuur je mooiste foto's in. Onze vakkundige jury staat te popelen om jouw inzending(en) te mogen bewonderen. Je maakt bovendien kans op geweldige prijzen. Meedoen dus!

Deelname

Het leuke van de CEWE Photo Awards is dat iedereen die van fotograferen houdt kan en mag meedoen - of je nu professioneel beroepsfotograaf of amateuristisch hobbyfotograaf bent. Iedere week heb je de mogelijkheid om één foto te uploaden via www.cewe-photoawards.nl. Op die manier kun je met 10 foto's meedingen naar mooie prijzen. Na afloop van iedere week gaat de jury aan de slag. Zij beoordelen de ingezonden foto's en selecteren de 15 beste foto's van die week. Deze foto's dingen mee naar een top tien plek in de finale van de CEWE Photo Awards 2017.

"Bedankt voor de geweldige dag, heel goed geregeld allemaal! Het hele gezin heeft ervan genoten. Dit heeft mij super gemotiveerd om me verder te ontwikkelen met fotograferen: wie weet tot volgend jaar!" - genomineerde CEWE Photo Awards 2016.

Finale CEWE Photo Awards

Je hebt tot 20 augustus de mogelijkheid om foto's in te sturen. Daarna gaat onze professionele jury aan de slag en kiest van alle weken de tien állerbeste foto's uit. De winnaars van de CEWE Photo Awards worden bekend gemaakt tijdens de feestelijke finaledag op 16 september in Burgers Zoo te Arnhem.

"Het was weer geweldig georganiseerd! Dank CEWE voor de leuke dag!" - genomineerde CEWE Photo Awards 2016.

Een grote eer en mooie prijzen

Het is natuurlijk een grote eer als onze vakkundige, kritische jury jouw foto selecteert als een van de beste en mooiste foto's. Naast de strijd om de eer kun je ook meedingen naar mooie prijzen. We garanderen je; die zijn zeker de moeite van een inzending waard. De fotograaf van de winnende foto krijgt een achtdaagse reis voor twee personen aangeboden naar Cinque Terre in Italië. De op één na beste fotograaf wint een stedentrip voor twee personen naar het prachtige Barcelona. En ook de derde prijs is niet mis - een heerlijk weekend voor twee personen naar de stad van de liefde: Parijs. CEWE wil ook de fotografen op de vierde tot en met de tiende plek belonen met een prijs. Kijk snel op www.cewe-photoawards.nl welke prijzen er nog meer te winnen zijn!

Reacties

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn