Meld je gratis aan
Ik ga op reis en neem mee... Mijn cameratas! © thule, case logic, camerarugzak, zoom.nl, partnerbijdrage, landingspagina_8

9 juni 2017, 13:28

Of het nu gaat om een compacte systeemcamera, uitgebreide spiegelreflex-uitrusting of een action cam, vroeg of laat zal de vraag zich indienen hoe je alles gaat meenemen wanneer je op vakantie gaat. Gedurende het jaar zijn wij op zoek naar testers die cameratassen gaan testen.

De tassen van Case Logic en Thule namelijk gaan op reis. Waar naartoe? Dat bepaal misschien jij wel! Zoom.nl is samen met Thule en Case Logic op zoek naar reis-, portret-, stads-, outdoor- en landschapsfotografen die op reis foto's maken en hun cameragear goed willen vervoeren in een Case Logic of Thule cameratas.


Ga je binnenkort op reis en wil jij een van onze vijftien (!!) testers zijn? Geef je dan op!

Stadsfotograaf en binnenkort op locatie fotograferen?
Geef je dan hier op!


Binnenkort kun je je opgeven wanneer je op reis gaat en je bent:

  • - Een landschapsfotograaf


Nieuwsgierig welke cameratassen getest gaan worden? Wij lichten de cameratassen kort toe.

Case Logic KDB-101-BLACK
KONTRAST RUGTAS VOOR DIGITALE PRO SLR-CAMERA'S
De KDB-101-BLACK is een ergonomische rugtas. Dankzij deze tas neem je jouw DSLR-camera, accessoires en elektronische apparatuur overal mee naartoe. De tas heeft aanpasbare opbergruimte waarbij het zelfs mogelijk is om jouw DSLR-camera met bevestigde lens te beschermen. Jouw camera is beschermt tegen invloeden van buitenaf dankzij het innovatieve hangmatsysteem hangt de camera in de tas.


Case Logic DCB-309-BLACK
RUGTAS VOOR SPIEGELREFLEXCAMERA

Met de DCB-309-BLACK draag je alles eenvoudig mee op je rug. Spiegelreflexcamera, lenzen, filter en laptop je neemt het allemaal mee in deze gebruiksvriendelijke rugtas met verstelbare en uitneembare opbergvakken. Ideaal voor de reis- en outdoorfotograaf is de regenhoes. Zo is je gear beschermt tegen alle weersomstandigheden sneeuw, regen etc.Case Logic DSS-101-BLACK
LUMINOSITY SLING SYSTEEMCAMERA
Tussendoor fotograferen wanneer je aan het skiën bent? Met de DSS-101-BLACK met multifunctionele sling kun je gemakkelijk tussendoor een foto schieten. De verstelbare tussenschotten zorgen ervoor dat je je camera en accessoires overzichtelijk georganiseerd en snel binnen handbereik zijn. De grote lus op de schuine riem zorgt ervoor dat je de sling makkelijk naar voren kunt trekken en ze gemakkelijk de camera of accessoires kan pakken.
Video:

Thule ASPECT DSLR BACKPACK
DSLR-camera bag
De spiegelreflexcamerarugzak van Thule biedt verstelbare opbergruimte, groot draagcomfort en snelle toegang tot jouw spullen. Berg je persoonlijke spullen op in een grote bergruimte of in een van de kleiner opbergvakken. Een comfortabel draaggemak door de gevoerde heupriem, schouderriemen en achterpaneel van ventilerend gaasje tas zwaarbeladen met accessoires? Stabiliseer de rugzak door de borstriem.

Thule COVERT DSLR SATCHEL
DSLR-camera bag
De Thule Covert DSLR Satchel is een 2-in-1-cameratas met uitneembare SafeZone-bescherming voor jouw fotospullen. Het origami geïnspireerde schotensysteem vouwt zich om alle kleinste tot grootste spullen. Dit zorgt voor een optimale bescherming. Het ergonomische chassisteem zorgt voor een goed evenwicht tussen steun en schokdemping.

Check binnenkort de reviews van onze testers hier!

Reacties

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn