Meld je gratis aan
Portretfotograaf op locatie? Dan zoeken wij jou!

17 juli 2017, 15:41

Of het nu gaat om een compacte systeemcamera, een uitgebreide spiegelreflex-uitrusting of een action cam, vroeg of laat zal de vraag zich indienen hoe je alles gaat meenemen wanneer je op shoot gaat. Dat kun je nu zelf testen!

Dit is een partnerbijdrage. Lees hier wat dit betekent.


De tassen van Case Logic en Thule gaan op reis. Waar naartoe? Dat bepaal misschien jij wel! Zoom.nl is samen met Thule en Case Logic op zoek naar een portretfotograaf die op locatie fotografeert en hun cameragear goed willen vervoeren in een Case Logic of Thule cameratas.


Ga je in augustus op locatie portretfoto's maken en wil jij een van onze drie testers zijn? Geef je dan op! Na je shoot mag je de tas uiteraard houden.


Nieuwsgierig welke cameratassen getest gaan worden? Wij lichten de cameratassen kort toe.


Case Logic KDB-101-BLACK
KONTRAST RUGTAS VOOR DIGITALE PRO SLR-CAMERA'S
De KDB-101-BLACK is een ergonomische rugtas. De tas heeft aanpasbare opbergruimte waarbij het zelfs mogelijk is om jouw DSLR-camera met bevestigde lens te beschermen. Jouw camera is beschermd tegen invloeden van buitenaf dankzij het innovatieve hangmatsysteem hangt de camera in de tas.


Thule ASPECT DSLR BACKPACK
DSLR-camera bag

De spiegelreflexcamerarugzak van Thule biedt verstelbare opbergruimte, groot draagcomfort en door de sling snelle toegang tot jouw spullen. Een comfortabel draaggemak door de gevoerde heupriem, schouderriemen en achterpaneel van ventilerend gaas. Je tas zwaarbeladen met accessoires? Stabiliseer de rugzak door de borstriem.

Thule COVERT DSLR SATCHEL
DSLR-camera bag

De Thule Covert DSLR Satchel is een 2-in-1-cameratas met uitneembare SafeZone-bescherming voor jouw fotospullen. Het origami geïnspireerde schotensysteem vouwt zich om alle kleinste tot grootste spullen. Dit zorgt voor een optimale bescherming. Het ergonomische chassisteem zorgt voor een goed evenwicht tussen steun en schokdemping.


Check binnenkort de reviews van onze testers hier!Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
Zoom.nl profielnaam
Woonplaats
Emailadres
Telefoonnummer
Waar ga je heen?


* Door je aan te melden ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om in ons privacy statement en melden je aan voor de nieuwsbrief. Je kunt je hier altijd weer voor afmelden.