Meld je gratis aan
Binnenkort op stedentrip? Dan zoeken wij jou! © eifeltoren, parijs, standpunt

7 augustus 2017, 12:49

Of het nu gaat om een compacte systeemcamera, een uitgebreide spiegelreflex-uitrusting of een action cam, vroeg of laat zal de vraag zich indienen hoe je alles gaat meenemen wanneer je op vakantie gaat. Dat kun je nu zelf testen!

Dit is een partnerbijdrage.


De tassen van Case Logic en Thule gaan op reis. Waar naartoe? Dat bepaal misschien jij wel! Zoom.nl is samen met Thule en Case Logic op zoek naar stadsfotografen en hun cameragear goed willen vervoeren in een Case Logic of Thule cameratas.


Ga je in september een stedentrip maken en wil jij een van onze drie testers zijn? Geef je dan op! Na je stedentrip mag je de tas uiteraard houden.


Nieuwsgierig welke cameratassen getest gaan worden? Wij lichten de cameratassen kort toe.
Case Logic DCB-309-BLACK
RUGTAS VOOR SPIEGELREFLEXCAMERA
Met de DCB-309-BLACK draag je alles eenvoudig mee op je rug. Spiegelreflexcamera, lenzen, filter en laptop je neemt het allemaal mee in deze gebruiksvriendelijke rugtas met verstelbare en uitneembare opbergvakken. Ideaal voor de stadsfotograaf is de regenhoes. Zo is je gear beschermt tegen alle weersomstandigheden.


Case Logic DSS-101-BLACK
LUMINOSITY SLING SYSTEEMCAMERA
Een sling is ideaal in de stad. Je draagt je spullen comfortabel op je rug maar zodra je een mooi fotomoment ziet heb je jouw camera snel bij de hand. De verstelbare tussenschotten zorgen ervoor dat je je camera en accessoires overzichtelijk georganiseerd. Dus ben je de drukke straatfotograaf of enthousiaste architectuurfotograaf, deze handige tas is perfect voor een dag in de stad.


Thule COVERT DSLR SATCHEL
DSLR-camera bag

De Thule Covert DSLR Satchel is een messenger bag. Een andere draagstijl dan de rugzakken maar niet perse minder onhandig. Deze tas kun je namelijk handig combineren met je dagelijkse spullen. Drukke student of ambitieuze manager? In deze tas neem je gemakkelijk je camera én werk mee. Ideaal om een mooi plaatje te schieten onderweg naar school of werk.

Check de eerste reviews van onze testers hier!

Geef je nu op als je in september op stedentrip gaat!Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
Zoom.nl profielnaam
Woonplaats
Emailadres
Telefoonnummer
Waar ga je heen?


* Door je aan te melden ga je akkoord met de spelvoorwaarden. Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om in ons privacy statement en melden je aan voor de nieuwsbrief. Je kunt je hier altijd weer voor afmelden.