Meld je gratis aan
De WNF-Frans Lanting Photo Award © w,n,f

15 augustus 2017, 00:00

De WNF-Frans Lanting Photo Award wordt ook dit jaar weer georganiseerd. Als je mee doet ontvang je ook nog eens een digitale natuurfotografiespecial van Zoom.nl. Dus stuur nu nog je mooiste natuurfoto in.

Foto door FocusW

Dit jaar wordt er door de jury gezocht naar foto's die een verhaal vertellen over de natuur. Dit kunnen bijvoorbeeld zijn, foto's die het gedrag van een dier laten zien, een natuurverschijnsel, of een indrukwekkend landschap, maar denk bijvoorbeeld ook eens aan een foto van de invloed van de mens op de natuur, of hoe wij met de natuur samenleven.

Foto door Gilles147

De wedstrijd

De wedstrijd is verdeeld in drie categorieën:

- Kids (6 tot 12 jaar)
- Young Talent (12 tot 18 jaar)
- Volwassenen (18+)

De 18+ winnaar mag bovendien niet alleen de WNF-Frans Lanting Photo Award in ontvangst nemen, maar gaat ook mee op een projectreis om het werk van het Wereld Natuur Fonds te fotograferen.

De jury bestaat uit Frans Lanting, Humberto Tan, André Kuipers, Jasper Doest, Kim Feenstra, Marieke Wiegel en Christiaan van der Hoeven. Zij bepalen begin oktober welke 10 foto's per categorie kans maken op de publieksprijs. Op de in totaal 30 foto's kan in de stemperiode (tweede en derde week oktober 2017) gestemd worden.

Foto door LarissaRand

Mee doen?

Je kunt je foto's uiterlijk tot 1 September insturen via de website. Iedere deelnemer mag maximaal 5 foto's insturen.
Bovendien krijgt iedere inzender na deelname een digitale natuurfotografiespecial van Zoom.nl cadeau!

Wil je meedoen? Stuur dan snel je foto's in via de website van de WNF-Frans Lanting Photo Award.

Reacties

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn