Meld je gratis aan
Bezoek de Canon Experience Days © Canon, Experience Days, Logo

24 augustus 2017, 09:44

Begin oktober organiseert Canon wederom een evenement voor de echte fotografieliefhebber: de Canon Experience Days. Dit tweedaagse evenement zal plaatsvinden op 7 en 8 oktober 2017 op het Hembrugterrein in Zaandam. Tijdens deze dagen wordt je geïnformeerd en geïnspireerd op het gebied van fotografie en krijg je de unieke kans om lezingen van topfotografen bij te wonen, masterclasses te volgen of zelf aan de slag te gaan tijdens de vele workshops.

Dit is een partnerbijdrage.


Canon heeft alles uit de kast gehaald en heeft een lijstje met grote namen verzameld voor de Canon Experience Days. Verschillende ervaren toppers zoals Bas Meelker, Frits van Eldik, Ahmet Polat, Aad Sommeling, Steven Ruiter en nog vele andere doorgewinterde topfotografen gaan inspirerende sessies geven over verschillende disciplines binnen fotografie en beeldbeheer. Denk hierbij aan disciplines zoals urbex-fotografie, color-management, natuurfotografie en nog veel meer. Het volledige overzicht van fotografen en disciplines is te vinden op de website van Canon.


Je camera meebrengen is een must. Je krijgt namelijk de mogelijkheid om een of meer foto-opstellingen te fotograferen. Liever een keer andere apparatuur van Canon uitproberen in plaats van je eigen apparatuur? Bij de uitleenbalie van de Experience Days kun je twee uur lang de nieuwste Canon-apparatuur zelf uittesten en wie weet vind jij hier wel je toekomstige camera of lens. Niet alleen volwassen fotografieliefhebbers zijn welkom bij de Experience Days, ook kinderen kunnen deelnemen aan een fotografieworkshop en een spectaculaire roofvogel-workshop.

Canon Experience Days tickets

De Experience Days is een evenement wat je niet mag missen, dus aarzel niet en schrijf je in voor de verschillende workshops! Bekijk het volledig programma. Canon Experience Days tickets zijn verkrijgbaar vanaf 20,- euro per persoon en zijn nu online te bestellen.


Reacties (5)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
rbakker-spiba-nl op 8 oktober 2017 om 11:12

cheape types hier allemaal.

peterleijssen op 29 september 2017 om 23:39

Mee eens..kapitaal aan Canonmeuk in de tas en mag je als dank €20 lappen om HUN dag bij te wonen...no thanks! Maar wie wel gaat...have fun!

Hendrick op 19 september 2017 om 04:36

haha, en mag ik ook met mijn Nikon komen..

Henk Siteur op 12 september 2017 om 11:19

M.i. te kostbaar. En dat voor reclame voor Canon!

Hendrick op 19 september 2017 om 04:35

jawel..da.s waar.