Meld je gratis aan
Test de X-E3 van Fujifilm © Fujifilm, oproep, X-E3

19 oktober 2017, 16:04

Testers gezocht! Kleine en snelle systeemcamera's worden steeds populairder bij liefhebbers en professionals, net als deze allernieuwste Fujifilm X-E3. Wil jij deze camera met retro body testen? Dat kan!

Ben jij benieuwd naar de functies en mogelijkheden van deze camera? Meld je dan nu aan en wie weet ga jij twee weken lang op pad met deze retro camera! Aan het einde van de testperiode schrijf je een gebruikerservaring die samen met jouw foto's verschijnt in Zoom.nl.

Wil je kans maken, meld je direct aan!

Geef je nu op en wie weet kiezen we jou uit als tester. *

Voornaam
Woonplaats
E-mailadres
zoom.nl Profielnaam


Welke camera ga je testen?

De Fujifilm X-E3 beschikt over de 24 megapixel X-Trans III sensor en de processor uit de X-Pro2 / X-T2. Daarnaast is er 4K video aanwezig en hetzelfde geavanceerde AF-systeem als in de X-T2, inclusief de 5 custom AF-settings. De blackout-tijd is vergelijkbaar met de X-T20, maar door een nieuw ontwikkeld AF-tracking algoritme op de X-E3, is de predictieve AF 2x sneller geworden én reageert deze nog preciezer.

Achterop is er meer ruimte om de camera vast te houden en de camera bevat een multifunctioneel touchscreen. Diverse functies die je eerst met losse knoppen moest bedienen, zijn nu verplaatst naar het touchscreen, dat je in combinatie met de EVF kunt gebruiken. Je kunt kiezen waar die functies op het scherm weergegeven worden: links rechts of over het hele touchscreen.
De Fujifilm X-E3 is de eerste X-serie camera met bluetooth. In combinatie met de Wifi kun je de camera eenvoudig koppelen aan een smartphone of tablet om foto's te delen en de Fuji Camera Remote app te gebruiken.


* Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om (zie onze privacy-verklaring) en melden je aan voor onze nieuwsbrief en voor aanbiedingen van Zoom.nl. Je kunt je hier altijd weer voor afmelden.