Meld je gratis aan
NIEUW - SIGMA Interactief Magazine - Alle objectieven per cameramerk + Tips! © Sigma, instant magazine, vogel

12 februari 2018, 11:14

In samenwerking met SIGMA hebben we een interactief online magazine gemaakt, waarmee je heel veel inspiratie opdoet om nóg betere foto's en video's te maken! Daarnaast vind je er een overzicht van alle SIGMA-objectieven per camera-merk. Wat je verder zoal in het magazine kunt vinden? Dat lees je hier!

Dit is een partnerbijdrage. Lees hier wat dit betekent.

De lensfabrikant produceert haar producten volledig zelf, dit zorgt voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding. In de collectie vind je niet alleen objectieven, maar ook cine objectieven, digitale camera's, flitsers en accessoires. Daarbij gaat SIGMA voor de beste kwaliteit. Dat zie je terug in de eindeloze passie voor fotografie. Deze passie zorgt ervoor dat er continue nieuwe, innovatieve producten worden ontwikkeld die de foto kwaliteit en werking laat stijgen tot een topniveau.
SIGMA Magazine

In het volledig Nederlandstalige magazine worden de drie productlijnen van SIGMA uitgebreid toegelicht en laten we zien voor welk type fotografie iedere lens is gemaakt. Niet alleen in tekst, maar ook met veel inspirerende foto's. De objectieven van zijn erg geliefd onder fotografen.

Maar niet alleen fotografen zien die innovatie en kwaliteit, de objectieven zijn ook veelvuldig geprezen door experts. We laten de award-winnende objectieven van afgelopen jaar zien, objectieven met buitengewone prestaties.

Welke objectieven zijn er voor jouw camera?

Wil je weten welke objectieven er voor jouw camera beschikbaar zijn? Klik op je cameramerk en sta versteld van de vele objectieven die beschikbaar zijn voor jouw camera.


]

Lees het Sigma Magazine op elk apparaat

Bij het maken van het SIGMA online magazine hebben we rekening gehouden met het feit, dat je niet altijd op dezelfde manier informatie tot je neemt. Naast de PC of Mac, kun je het SIGMA Magazine ook perfect lezen op je tablet of smartphone. Dat betekent dat je de praktische informatie over SIGMA altijd bij je hebt en kunt raadplegen waar je ter wereld ook bent. Super handig toch?


Wij wensen je heel veel fotografie-inspiratie toe!