Meld je gratis aan
Gaat de Tamron 18-400mm met jou mee op reis? © Tamron, oproep, foto

12 maart 2018, 15:27

Of je nu op stedentrip gaat of op reis liever de natuur in trekt, de Tamron 18-400mm F/3.5-6.3 Di II VC HLD is voor iedere reisfotograaf geschikt. En het mooie is: door de vele mogelijkheden heb je gedurende je trip genoeg aan één objectief. Wil jij deze lens graag testen? Meld je dan snel aan, want de Tamron-lens gaat op reis. Waar naartoe? Dat bepaal jij misschien wel!

Zoom.nl is samen met Tamron op zoek naar reisfotografen die de uitgebreide mogelijkheden van 18-400mm lens willen testen. Fotografeer je met een Canon of Nikon camera, ga je binnenkort op reis en wil jij een van onze vijf testers zijn? Geef je dan op! Nieuwsgierig wat je met de 18-400 allemaal kunt fotograferen? Wij lichten de lens kort toe.

De 18-400mm is speciaal voor fotografen die uit praktisch oogpunt maar één objectief mee willen op reis, omdat je hiermee toch in staat bent onderwerpen van zowel dichtbij als veraf te kunnen fotograferen door de macro-, groothoek- en telemogelijkheden.

Dit objectief is de eerste ultra-telezoom all-in-one zoomlens voor het APS-C-formaat. Met een zoombereik van 18-400mm en 22,2x zoom heeft het een ultra-telefotobereik dat overeenkomt met 620mm in het 35mm-formaat. Dit brengt onderwerpen op afstand dichterbij en biedt effecten die alleen mogelijk zijn met een extreme telelens. Bovendien biedt deze Tamron-lens buitengewone optische prestaties over het hele zoombereik, van groothoek tot ultra-telefoto. Van prachtige landschappen en neonverlichte steden tot gedetailleerde portretten en macrofotografie: het ultra-telefoto bereik maakt het net zo gemakkelijk om dieren als sporten te fotograferen.


* Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om (zie ons privacystatement). Door deelname meld je je aan voor onze nieuwsbrief en voor aanbiedingen van Zoom.nl. Je kunt je hier altijd weer voor afmelden.

Reacties

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn