Meld je gratis aan
 • 0 De kracht van fotografie - asieldieren op de foto

  De kracht van fotografie - asieldieren op de foto

  23 september 2017, 10:00

  Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk, waarbij je toch bezig kan zijn met fotografie? Overweeg dan eens om asieldieren te gaan fotograferen! Als jij zorgt voor een aantal mooie foto's van de dieren, dan vergroot je hun kans om geadopteerd te worden.

  Lees verder >>
 • 2 Waarom jij als fotograaf moet gaan netwerken

  Waarom jij als fotograaf moet gaan netwerken

  21 september 2017, 10:00

  Voor veel fotografen is netwerken, naast het bijhouden van de boekhouding, een van de meest vervelende onderdelen van het vak. Vandaar dat een grote groep er ook totaal niet mee bezig is. We geven je een aantal redenen om toch uit die fotostudio te kruipen en het gesprek aan te gaan met de community om je heen!

  Lees verder >>
 • 2 Flitstechniek: TTL gebruiken of niet?

  Flitstechniek: TTL gebruiken of niet?

  17 september 2017, 10:00

  Veel moderne reportageflitsers beschikken over een TTL-functie. Wat is dat precies, wanneer gebruik je het en werkt het beter dan handmatig belichten? We leggen het aan je uit!

  Lees verder >>
 • 0 Hoe breng je structuur in je fotoarchief?

  Hoe breng je structuur in je fotoarchief?

  15 september 2017, 10:00

  Zoek je soms een specifieke foto, maar kan je die tussen alle mappen en bestanden nergens terugvinden? We geven je een aantal mogelijkheden voor een overzichtelijk fotoarchief!

  Lees verder >>
 • 1 Tips voor timelapsefotografie

  Tips voor timelapsefotografie

  14 september 2017, 10:00

  Je kent vast wel die video's waarbij de tijd voorbij lijkt te vliegen. Feitelijk is dat een zeer goed uitgedachte fotoreeks! Wij geven je een aantal tips hoe je zelf ook dat soort prachtige timelapse foto's kan maken!

  Lees verder >>
 • 1 Photoshop Quicktip: haarkleur aanpassen

  Photoshop Quicktip: haarkleur aanpassen

  14 september 2017, 10:00

  Wil je jouw model een andere haarkleur geven? Of ben je juist benieuwd hoe een bepaalde kleur haar jou zou staan? Met deze Quicktip leren we je de haarkleur aan te passen in Photoshop!

  Lees verder >>
 • 3 Handige gratis apps en software om foto's te bewerken!

  Handige gratis apps en software om foto's te bewerken!

  12 september 2017, 10:00

  We fotograferen steeds meer met onze telefoon, dus het is altijd handig om wat gratis apps te hebben om daarmee direct je foto's te kunnen bewerken. Werk je toch liever op je pc of laptop? Ook daar zijn genoeg gratis programma's voor beschikbaar!

  Lees verder >>
 • 0 Hoe zorg je voor waarheidsgetrouwe kleuren?

  Hoe zorg je voor waarheidsgetrouwe kleuren?

  10 september 2017, 15:00

  Vind je het soms lastig om de kleuren in je foto overeen te laten komen met hoe de situatie er in het echt uitziet? We geven je een aantal tips om sterke realistische kleuren te creëren.

  Lees verder >>
 • 14 Vijf redenen om in je objectieven te investeren

  Vijf redenen om in je objectieven te investeren

  8 september 2017, 10:00

  Stel je staat voor de keuze; investeren in een nieuwe camerabody, een beter objectief of toch wat meer accessoires? Wat kan je dan het beste doen? Wij geven je een aantal redenen om in dat geval in je objectieven te investeren.

  Lees verder >>
 • 15 Top vijf meest verwoeste camera's

  Top vijf meest verwoeste camera's

  7 september 2017, 10:00

  Dacht je dat jouw camera 'een beetje vies was'? Of had je wellicht ergens een heel klein krasje op je objectief zitten? Het kan natuurlijk altijd erger en daarom geven we je het advies om de volgende zaken niet met je camera te ondernemen...

  Lees verder >>