Meld je gratis aan
 • 16 Een betere camera, een betere fotograaf?

  Een betere camera, een betere fotograaf?

  30 maart 2017, 10:00

  Kleren maken de man. Ik denk dat die uitspraak wel klopt. Loop je in een vale spijkerbroek en t-shirt dan loop je niet zomaar een de boardroom binnen van een grote organisatie. Dan trek je een pak aan. Dat wil niet zeggen dat je dan ook op dat niveau kunt meepraten.

  Lees verder >>
 • 1 Achter de schermen bij een fotoshoot 'als oude meester'

  Achter de schermen bij een fotoshoot 'als oude meester'

  31 augustus 2016, 10:00

  Fotograaf Erwin Verweij werkt in zijn shoots vaak met verhalen. In deze blog laat hij zien hoe zijn laatste verhaal, waarin hij fotografeert als een oude meester, tot stand is gekomen.

  Lees verder >>
 • 5 Levitation in een modern jasje

  Levitation in een modern jasje

  6 juli 2016, 08:00

  Erwin Verweij ging aan de slag met levitation-fotografie en legt in deze blog uit hoe hij te werk ging en hoe hij zijn eigen stijl in de foto's wist te verwerken.

  Lees verder >>
 • 0 Belangrijke tips: Communicatie tussen model en fotograaf

  Belangrijke tips: Communicatie tussen model en fotograaf

  3 juni 2016, 13:29

  Bij modelfotografie is de samenwerking tussen fotograaf en model cruciaal voor een goed eindresultaat. Om die samenwerking prettig en professioneel te laten verlopen hebben we aantal belangrijke tips.

  Lees verder >>
 • 8 Geen studio, wel de studiofoto

  Geen studio, wel de studiofoto

  17 april 2016, 09:00

  Ook zonder de luxe van een complete fotostudio kun je best foto´s maken met die studio-uitstraling. Erwin Verweij laat het je zien.

  Lees verder >>
 • 12 Fotograferen met grote groepen

  Fotograferen met grote groepen

  17 januari 2016, 10:00

  Wanneer je een modelshoot met een model onder de knie hebt kun je eens een stapje verder gaan. Erwin Verweij laat je zien wat er komt kijken bij een professionele modelshoot met meerdere modellen.

  Lees verder >>
 • 0 The horror from within

  The horror from within

  3 oktober 2015, 13:00

  Bloed, kettingzagen, messen, gruwelijke verminkingen, demonen, zombies en ga zo maar door. Erwin Verweij neemt ons mee achter de schermen van de weerzinwekkende wereld van de horror fotografie.

  Lees verder >>
 • 10 Horrorfotografie

  Horrorfotografie

  23 juni 2015, 15:30

  Er zijn hier op Zoom.nl al veel onderwerpen besproken. Maar eentje heb ik volgens mij nog niet voorbij zien komen. Eentje die best wel heel gruwelijk kan zijn maar ook heel erg leuk om te doen met ook weer vrij specifieke uitdagingen. Ik heb het over horrorfotografie. Als je een zwakke maag hebt of hier niet van houdt, doe dan je ogen maar even dicht.

  Lees verder >>
 • 3 Fotograferen met replica's

  Fotograferen met replica's

  5 februari 2015, 09:35

  Ze zijn al geruime tijd in omloop en als je naar landen als België, Duitsland en verder richting Oost-Europa reist dan kun je ze vrijwel overal kopen. Replica's van pistolen en geweren. Er zijn fotografen en modellen die het heel leuk vinden om daarmee een foto te maken. Iets in filmstijl of je favoriete strip nadoen. Maar het fotograferen met nep wapens is niet zonder gevaar. Daarom eens wat zaken op een rijtje over hoe je dit goed kunt neerzetten maar ook wat wel en niet mag.

  Lees verder >>
 • 0 Naaktfotografie: hoe ga je te werk bij een naaktshoot - do's en don'ts

  Naaktfotografie: hoe ga je te werk bij een naaktshoot - do's en don'ts

  19 december 2014, 10:50

  In mijn vorige blogs heb je kunnen lezen hoe ik zelf ben begonnen met naakt, hoe je een goed concept kunt bedenken en hoe je aan modellen kunt komen. Nu de naakt fotosessie zelf. Hoe ga je te werk?

  Lees verder >>