Meld je gratis aan
 • 0 6 belangrijke tips voor huisdierfotografie

  6 belangrijke tips voor huisdierfotografie

  19 augustus 2017, 10:00

  Iedereen die een huisdier heeft, heeft ook een telefoon vol met huisdier fotootjes. Maar wat als je nou een professionele foto van je huisdier wilt maken? Wij geven je een aantal belangrijke tips!

  Lees verder >>
 • 2 9 tips voor food-fotografie

  9 tips voor food-fotografie

  13 augustus 2017, 10:00

  Wie wel eens naar een restaurant gaat, weet dat koks hun eten prachtig kunnen presenteren. Misschien maak je zelf ook wel eens een maaltijd die mooi genoeg is om te fotograferen? Wij geven je negen food fotografie tips!

  Lees verder >>
 • 0 5 belangrijke basis tips voor paardenfotografie

  5 belangrijke basis tips voor paardenfotografie

  5 augustus 2017, 11:00

  Paarden zijn krachtige en snelle beesten. Maar vaak staan ze toch een beetje saai in de wei te grazen. Hoe kun je dan toch nog een mooie foto van ze maken? Wij geven je wat tips.

  Lees verder >>
 • 0 Analoge fotografie: Meer dan alleen rolletjes

  Analoge fotografie: Meer dan alleen rolletjes

  3 augustus 2017, 10:00

  Bij analoge fotografie komt al snel het beeld van fotorolletjes en donkere kamers naar boven. Maar er zijn zo veel meer manieren om foto's te maken! Wij geven je een paar voorbeelden.

  Lees verder >>
 • 3 7 belangrijke tips voor nachtfotografie

  7 belangrijke tips voor nachtfotografie

  29 juli 2017, 10:00

  Overdag zie je een mooi plaatje en heb je met een klik op de knop een foto gemaakt. In het donker is dit echter een heel ander verhaal. Wat moet je allemaal doen om een mooie nachtfoto te maken? Wij geven je wat belangrijke tips.

  Lees verder >>
 • 0 6 belangrijke tips voor het fotograferen van vogels

  6 belangrijke tips voor het fotograferen van vogels

  23 juli 2017, 10:00

  Het fotograferen van vogels lijkt zo makkelijk. Ze zijn immers overal te vinden. Maar wil je een mooie foto maken dan komt daar toch nog aardig wat bij kijken.

  Lees verder >>
 • 3 6 belangrijke tips voor Urbex fotografie

  6 belangrijke tips voor Urbex fotografie

  18 juli 2017, 10:00

  Urban Exploring, ook wel urbex genoemd, is razend populair. Niet alleen vanwege de spanning die hoort bij het betreden van verlaten locaties, maar vooral vanwege de magische foto's die het oplevert. Wil je het ook eens proberen? Wij geven je een aantal belangrijke tips.

  Lees verder >>
 • 3 Een 70 jaar oude tijdscapsule in een oude Zeiss

  Een 70 jaar oude tijdscapsule in een oude Zeiss

  17 juli 2017, 15:00

  Een 70 jaar oud fotorolletje vinden en er ook nog eens bruikbare foto's af kunnen halen. Het lijkt misschien wat onwaarschijnlijk, maar dit is precies wat Martijn van Oers vorige week is overkomen. Hij doet zijn indrukwekkende verhaal!

  Lees verder >>
 • 13 5 belangrijke tips voor straatfotografie

  5 belangrijke tips voor straatfotografie

  8 juli 2017, 10:00

  Straatfotografie is een bijzonder breed onderwerp; van spontane portretten tot prachtige stadsbeelden. Maar hoe vind je nou iets moois en hoe zet je het dan ook mooi op de foto? Wij geven je 5 belangrijke tips voor straatfotografie!

  Lees verder >>
 • 0 6 belangrijke tips voor concertfotografie

  6 belangrijke tips voor concertfotografie

  6 juli 2017, 10:00

  Concertfotografie is een erg lastige vorm van fotografie; er gebeurt heel veel op het podium en je werkt vaak onder barre lichtomstandigheden. Om dan toch nog met mooie foto's thuis te komen, hebben we zes belangrijke tips voor concertfotografie op een rijtje gezet.

  Lees verder >>