Meld je gratis aan
 • 5 Tips voor Uitvaartfotografie - Het fotograferen van de laatste reis

  Tips voor Uitvaartfotografie - Het fotograferen van de laatste reis

  19 september 2017, 08:42

  Een uitvaart fotograferen is een zware maar belangrijke taak als fotograaf. Hoe ga je respectvol om met de gasten en familieleden en maak je toch nog mooie foto's die heel dierbaar zijn voor de nabestaanden? Nancy van Oosterhout legt het uit in haar blog!

  Lees verder >>
 • 14 Wat zijn panning-foto's en hoe maak je ze?

  Wat zijn panning-foto's en hoe maak je ze?

  6 juni 2017, 11:22

  Snelheid vastleggen in de fotografie is niet makkelijk: hoe werk je met sluitertijd en hoe stel je je snel bewegende onderwerp centraal? In dit artikel legt Nancy van Oosterhout uit hoe je de panning techniek kunt gebruiken voor creatieve foto's bij snel bewegende onderwerpen.

  Lees verder >>
 • 1 10 tips voor food fotografie - Foto's om van te smullen!

  10 tips voor food fotografie - Foto's om van te smullen!

  7 april 2017, 15:00

  Lekker koken is één ding, maar het ook nog eens heel smakelijk fotograferen een tweede! Nancy van Oosterhout geeft 10 belangrijke tips om je foto's zo smakelijk mogelijk over te laten komen.

  Lees verder >>
 • 15 Dierentuin fotografie tips - Geduld is een schone zaak

  Dierentuin fotografie tips - Geduld is een schone zaak

  2 maart 2017, 14:48

  Hoewel het zo simpel lijkt om mooie dierenfoto's te maken in de dierentuin, is niets minder waar. Je krijgt te maken met dikke glasplaten, hekwerk en dieren die net op het moment dat jij er bent een dutje doen. Om toch mooie foto's te kunnen maken heeft fotografe Nancy van Oosterhout een paar dierentuin fotografie tips op een rijtje gezet.

  Lees verder >>