Meld je gratis aan
 • 0 Panasonic Lumix G9 getest: review van Mirjam Boerhoop-Oudenaarden

  Partner: Panasonic Lumix G9 getest: review van Mirjam Boerhoop-Oudenaarden

  16 juli 2018, 17:58

  Tijdens een workshop landschapsfotografie kregen vijf Zoomers de mogelijkheid om de Panasonic Lumix G9 te testen op het strand van Katwijk. We begonnen met een korte introductie van de camera. Daarna kregen we een interessante introductie door Toine Westen met goede tips voor landschapsfotografie waarna het praktijkgedeelte van de dag startte. Hieronder deelt Mirjam haar ervaringen van de dag en vertelt zij hoe de camera en de verschillende lenzen haar bevallen zijn.

  Lees verder >>
 • 0 Op rondreis door de USA met de Thule Aspect Camera Backpack DSLR

  Partner: Op rondreis door de USA met de Thule Aspect Camera Backpack DSLR

  16 juli 2018, 09:03

  Begin mei kreeg ik geweldig nieuws in mijn inbox: Ik mocht een nieuwe camera-rugzak uittesten wanneer ik op reis vertrok! Ik kon kiezen tussen enkele verschillende modellen, maar mijn keuze viel meteen op de Thule Aspect Camera Backpack.

  Lees verder >>
 • 0 Panasonic Lumix G9 getest: review van Wilbert Tintel

  Partner: Panasonic Lumix G9 getest: review van Wilbert Tintel

  15 juli 2018, 10:59

  Tijdens een workshop landschapsfotografie kregen vijf Zoomers de mogelijkheid om de Panasonic Lumix G9 te testen op het strand van Katwijk. We begonnen met een korte introductie van de camera. Daarna kregen we een interessante introductie door Toine Westen met goede tips voor landschapsfotografie waarna het praktijkgedeelte van de dag startte. Hieronder deelt Wilbert zijn ervaringen van de dag en vertelt hij hoe de camera hem bevallen is.

  Lees verder >>
 • 0 Panasonic Lumix G9 getest: review van Erik Brons

  Partner: Panasonic Lumix G9 getest: review van Erik Brons

  13 juli 2018, 18:57

  Tijdens een workshop landschapsfotografie kregen vijf Zoomers de mogelijkheid om de Panasonic Lumix G9 te testen op het strand van Katwijk. We begonnen met een korte introductie van de camera. Daarna kregen we een interessante introductie door Toine Westen met goede tips voor landschapsfotografie waarna het praktijkgedeelte van de dag startte. Hieronder deelt Erik zijn ervaringen met de camera.

  Lees verder >>
 • 0 Verslag workshop Fotobewerking en Kleurbeheer

  Partner: Verslag workshop Fotobewerking en Kleurbeheer

  12 juli 2018, 10:52

  Alle ins en outs leren over het bewerken van foto's in Lightroom en Photoshop én ook nog een introductie in kleurbeheer. Dat was het doel van de workshop Fotobewerking en Kleurbeheer die we samen met onze partner ASUS organiseerden op donderdag 21 juni. Dat doel is ruimschoots gehaald, want de deelnemers gingen met veel nieuwe kennis en een grote lach op hun gezicht naar huis.

  Lees verder >>
 • 0 Panasonic Lumix G9 getest: review van Eelke Brandsma

  Partner: Panasonic Lumix G9 getest: review van Eelke Brandsma

  12 juli 2018, 08:55

  Tijdens een workshop landschapsfotografie kregen vijf Zoomers de mogelijkheid om de Panasonic Lumix G9 te testen op het strand van Katwijk. We begonnen met een korte introductie van de camera. Daarna kregen we een interessante introductie door Toine Westen met goede tips voor landschapsfotografie waarna het praktijkgedeelte van de dag startte. Hieronder deelt Eelke zijn ervaringen met de camera.

  Lees verder >>
 • 1 Workshop portretfotografie én bezoek Photokina - Geef je nu op!

  Partner: Workshop portretfotografie én bezoek Photokina - Geef je nu op!

  10 juli 2018, 10:35

  Altijd al meer willen weten over portretfotografie? Dan is dit je kans! Zoom.nl gaat samen met Olympus naar de Photokina in Keulen, Duitsland.

  Lees verder >>
 • 0 Geef je op voor de Tamron SP 24-70mm testdag!

  Partner: Geef je op voor de Tamron SP 24-70mm testdag!

  9 juli 2018, 00:00

  Wil jij de SP 24-70mm van Tamron testen tijdens een workshop portret-/lifestylefotografie? Meld je dan nu aan en wie weet ga jij op 23 juli met ons mee naar Arnhem!

  Lees verder >>
 • 0 Op zoek naar de perfecte fototas - Think Tank testdag

  Partner: Op zoek naar de perfecte fototas - Think Tank testdag

  5 juli 2018, 00:00

  Een rug- of schoudertas, of juist een rolkoffer? Iedere fotograaf heeft zo zijn eigen voorkeur, waarbij het natuurlijk van belang is dat je tas niet in de weg zit bij het vastleggen van het ultieme moment. Acht Zoomers testten onlangs verschillende Think Tank tassen in de Botanische Tuinen in Utrecht.

  Lees verder >>
 • 0 Betere smartphonefoto's maken? Doe de online cursus!

  Partner: Betere smartphonefoto's maken? Doe de online cursus!

  3 juli 2018, 09:15

  Wil je graag betere foto's maken met je smartphone? Wij helpen je graag verder. In samenwerking met ZenFone hebben we een online cursus smartphonefotografie gemaakt met de thema's vakantie, portret, festival, eten en selfie. Geheel gratis en voor iedereen te volgen. Om je in de stemming te brengen, zetten we alvast vijf tips op een rijtje.

  Lees verder >>