Meld je gratis aan
 • 1 Tips - Fotograferen van modellen met weinig ervaring!

  Tips - Fotograferen van modellen met weinig ervaring!

  22 juli 2017, 10:50

  Het kan zijn dat jij het perfecte model hebt gevonden voor jouw fotoshoot, maar dat diegene nog weinig ervaring heeft met het poseren voor de camera. We geven je tips hoe je te werk gaat met een model met weinig ervaring!

  Lees verder >>
 • 0 Tips - Mooiere fotoboeken maken!

  Tips - Mooiere fotoboeken maken!

  18 juli 2017, 18:00

  Of je nu je portfolio aan opdrachtgevers wilt laten zien, of je wilt jouw eigen foto's gewoon op print in huis hebben; zo zorg je ervoor dat jouw portfolio er goed en professioneel uit komt te zien!

  Lees verder >>
 • 2 6 belangrijke tips voor Urbex fotografie

  6 belangrijke tips voor Urbex fotografie

  18 juli 2017, 10:00

  Urban Exploring, ook wel urbex genoemd, is razend populair. Niet alleen vanwege de spanning die hoort bij het betreden van verlaten locaties, maar vooral vanwege de magische foto's die het oplevert. Wil je het ook eens proberen? Wij geven je een aantal belangrijke tips.

  Lees verder >>
 • 0 Dronefotografie - Creatieve onderwerpen!

  Dronefotografie - Creatieve onderwerpen!

  17 juli 2017, 13:00

  Je hebt vast weleens vanuit een raampje uit het vliegtuig naar de wereld onder je gekeken. Dan weet je dat de wereld er van bovenaf heel anders uitziet. Met dronefotografie kun je dit perspectief van bovenaf op de mooiste manieren vastleggen.

  Lees verder >>
 • 0 Gebruik het openbaar vervoer!

  Gebruik het openbaar vervoer!

  15 juli 2017, 16:13

  Als fotograaf moet je toch ergens heen om je hobby, passie of werk uit te kunnen voeren. Het openbaar vervoer is hier zeer geschikt voor, want je hoeft bijvoorbeeld zelf niet te rijden achter het stuur en kunt dus rustig om je heen kijken. We geven je een paar kleine tips over hoe je gebruik kunt maken van het openbaar vervoer.

  Lees verder >>
 • 0 Tips voor fashionfotografie

  Tips voor fashionfotografie

  12 juli 2017, 10:15

  Wil je jezelf uitdagen en met iets nieuws beginnen? Of wil je beter worden in fashionfotografie? We geven je een aantal tips om te beginnen met een fashionshoot!

  Lees verder >>
 • 0 De beste onderwerpen om te oefenen met symmetrie!

  De beste onderwerpen om te oefenen met symmetrie!

  10 juli 2017, 13:00

  Je onderwerp precies in het midden van het beeld zetten, is vaak not-done in de fotografie. Maar wat nou als dit perfecte symmetrie in je foto oplevert? Met de volgende onderwerpen kun jij oefenen met het werken met symmetrie!

  Lees verder >>
 • 0 Zoom.nl Maandopdracht Juli 2017 - Zon, zee en strand!

  Zoom.nl Maandopdracht Juli 2017 - Zon, zee en strand!

  7 juli 2017, 10:07

  Het is zomer en de stranden liggen vol. Onze opdracht luidt daarom ook deze maand: Maak een unieke strandfoto! Probeer het standaard kiekje van het strand te vermijden en wees origineel! De winnaar krijgt de officiële Zoom.nl waterfles!

  Lees verder >>
 • 3 Tips - Hoe fotografeer je startrails?

  Tips - Hoe fotografeer je startrails?

  30 juni 2017, 10:12

  De sterrenhemel fotograferen is gemakkelijker dan je denkt. Met bijna elke willekeurige camera, statief en een dosis geduld kun je een sterrenspoor en andere duizelingwekkend mooie beelden maken. Zoom.nl legt het je uit!

  Lees verder >>
 • 0 Tips - Hoe maak je reisfoto's in plaats van vakantiekiekjes?

  Tips - Hoe maak je reisfoto's in plaats van vakantiekiekjes?

  27 juni 2017, 10:39

  De vakantie staat voor de deur en dat betekent nieuwe en buitenlandse omgevingen om te fotograferen! We geven je een paar tips om de standaard vakantiekiekjes te voorkomen en je reisfotografie te verbeteren!

  Lees verder >>