Meld je gratis aan
 • 0 Zo werkt de Zoom Academy - FAQ

  Zo werkt de Zoom Academy - FAQ

  20 juni 2018, 10:18

  De Zoom Academy staat nu twee weken live en we zijn druk bezig met optimaliseren, nieuwe cursussen maken en de integratie met Zoom.nl. Ondertussen hebben we wat vragen van Zoomers gekregen en beantwoorden we deze FAQ graag in dit artikel.

  Lees verder >>
 • 3 NIEUW: Zoom Academy

  NIEUW: Zoom Academy

  7 juni 2018, 10:34

  Zoom.nl heeft sinds vandaag iets nieuws. De Zoom Academy. Weken, maanden en bijna een jaar moesten we onze lippen stijf op elkaar houden. We maakten met Zoom.nl snode plannen. We trokken ons diep terug in de Zoom-bunker. Als redactie gaan we graag op pad met Zoomers, bezoeken we beurzen, bloggen we graag maar zelfs onze leukste hobby's moesten even op een laag pitje. Tot vandaag.

  Lees verder >>
 • 10 Geen verandering op Zoom.nl

  Geen verandering op Zoom.nl

  20 oktober 2017, 11:18

  De laatste keer dat ik een blogpost plaatste ging het over komende veranderingen op Zoom.nl en een aantal plannen die we hebben. Het zijn de leukste stukjes om te schrijven. Ik kan wat nieuws brengen en meestal kunnen we Zoom nog leuker maken. Echter, nu gaat het over 'geen verandering'. Dat zou de situatie heel anders kunnen maken. Slecht nieuws op komst? In tegendeel!

  Lees verder >>
 • 21 Verandering(en) op Zoom.nl

  Verandering(en) op Zoom.nl

  6 oktober 2017, 16:12

  Zoom.nl bestaat bijna 15 jaar. In de tussentijd wisselde Zoom.nl een paar keer van gedaante en de functionaliteit werd uitgebreid. Ondertussen zijn we bezig met kleine én grote veranderingen op de achtergrond.

  Lees verder >>