Zoom.nl magazine en Videozine op je computer

Ga direct naar zoom.nl/digitaal-lezen om Zoom.nl op de computer te lezen.

Een digitaal magazine is tegenwoordig niet meer weg te denken. Vanaf nu kun je zelf kiezen waar en hoe je Zoom.nl leest. Op de website van Zoom.nl kun je al jouw magazines op elk gewenst moment teruglezen. Als abonnee heb je namelijk toegang tot het nieuwste magazine en Videozine en alle eerdere edities die in 2014, 2015 en 2016 zijn uitgegeven!

Zoom.nl Videozine

Abonnees ontvangen bij iedere editie ook het Videozine. Dit is een digitaal interactief magazine met educatieve video's dat je heerlijk kunt lezen op computer, tablet of smartphone. Naast de video's, ook tips en mooie beelden. Het Videozine sluit aan bij een artikel in het tijdschrift en geeft je extra verdieping.

Abonnees kijken deze Videozine gratis via Digitaal lezen op de computer of in onze eigen Zoom.nl Magazine-app die je kunt downloaden voor tablet of smartphone.

Kijk je de video's liever als losse video? Ga dan naar de Fotocursus op video. Hier kun je de video's ook download om ze te branden op dvd en te kijken op televisie of om ze mee te nemen op vakantie.

Word nu abonnee


Hoe werkt het?

Heb je nog geen Zoom.nl account?
1. Maak een account aan op Zoom.nl
2. Vul je gegevens in, let op om Zoom.nl te kunnen lezen op je computer, dien je jouw abonneenummer en postcode in te voeren.
(Je abonneenummer staat rechtsonder op de adressticker van de Zoom.nl die je thuis gestuurd krijgt. Ook op eventuele correspondentie en facturen die je van ons hebt ontvangen, zetten we je abonneenummer.)
2. Bevestig je gegevens in de door ons toegestuurde mail
3. Je kunt nu hier Zoom.nl lezen op je computer en de videozine's bekijken

Heb je al wel een Zoom.nl account?
1. Log in op Zoom.nl
2. Ga rechtsboven naar Profiel wijzigen
3. Klik op het tabblad 'Account'
4. Vul hier je abonneenummer en postcode in, klik vervolgens op opslaan
5. Je kunt nu hier Zoom.nl lezen op je computer en de Videozine's bekijken.


Liever op de tablet/smartphone?

Naast het lezen van Zoom.nl op je computer, kun je er nu ook voor kiezen om Zoom.nl magazine te lezen op je tablet of smartphone. Om Zoom.nl te kunnen lezen op je tablet heb je je abonneenummer en postcode nodig.

Veelgestelde vragen :


1. Kan ik Zoom.nl ook lezen op mijn tablet?

Ja, de app is voor iedereen gratis verkrijgbaar. Kijk voor meer informatie op www.zoom.nl/lees-op-je-tablet.

2. Welke kosten zijn er verbonden aan Zoom.nl lezen op mijn computer?

Abonnees kunnen GRATIS digitaal lezen zodra ze hun abonneenummer en postcode hebben ingevuld in hun profiel onder het tabje ACCOUNT. Zodra je ingelogd bent, kun je de editie(s) direct gratis lezen.


3. Waar vind ik mijn abonneenummer?


Je abonneenummer staat op de adressticker van de Zoom.nl die je thuis gestuurd krijgt. Ook op eventuele correspondentie en facturen die je van ons hebt ontvangen, zetten we je abonneenummer. Kun je je abonneenummer niet vinden? Kijk dan op onze helppagina.

Heb je je abonneecode reeds ingevoerd, dan vind je deze ook terug onder het profielmenu rechtsboven, dan naar Profiel wijzigen en dan onder het tabblad Account.

4. Ik wil geen papieren tijdschrift. Is er een online-only abonnement?

Ja, we bieden een online-only abonnement aan, waarbij je Zoom.nl digitaal ontvangen samen met het Videozine, onbeperkt uploaden en een eindejaarsspecial. Kijk op Zoom.nl digitaal voor meer informatie

5. Kan ik de video's ook downloaden of op mijn televisie bekijken?

Ja, het is mogelijk om de video's uit het Videozine te downloaden (om zelf te branden op een dvd) of om ze op televisie te bekijken. Je kunt de video's uit het Videozine als één bestand downloaden via Fotocursus op video.Let op:
Als je abonnement op Zoom.nl afgelopen is kun je de edities op je computer niet meer lezen. Echter, je kunt wel alle edities downloaden in de Zoom.nl magazine app. Zodat je oude de edities ook nog kunt lezen als je geen abonnee meer bent.


Nog niet gelukt?
Stuur dan mail naar website@zoom.nl met een zo uitgebreid mogelijk omschrijving wat er misgaat.