Lees Zoom.nl nu ook op je computer


Naast het lezen van Zoom.nl op je tablet, kun je er nu ook voor kiezen om Zoom.nl magazine te lezen op je computer. Om Zoom.nl te kunnen lezen op je computer moet je een Zoom.nl account aanmaken en hier je abonneegegevens invullen.

Hoe werkt het?

Heb je nog geen Zoom.nl account?
1. Maak een account aan op Zoom.nl
2. Vul je gegevens in, let op om Zoom.nl te kunnen lezen op je computer, dien je jouw abonneenummer en postcode in te voeren
2. Bevestig je gegevens in de door ons toegestuurde mail
3. Je kunt nu hier Zoom.nl lezen op je computer en de fotocursussen bekijken

Heb je al wel een Zoom.nl account?
1. Log in op Zoom.nl
2. Ga rechtsboven naar profiel wijzigen
3. Klik op het tabje 'account'
4. Vul hier je abonneenummer en postcode in, klik vervolgens op opslaan
5. Je kunt nu hier Zoom.nl lezen op je computer en de fotocursussen bekijken.


Veelgestelde vragen :


1. Kan ik Zoom.nl ook lezen op mijn tablet?

Ja, de app is voor iedereen gratis verkrijgbaar. Kijk voor meer informatie op www.zoom.nl/lees-op-je-tablet.

2.Welke kosten zijn er verbonden aan Zoom.nl lezen op mijn computer?

Abonnees kunnen GRATIS digitaal lezen zodra ze hun abonneenummer en postcode hebben ingevuld in hun profiel onder het tabje ACCOUNT. Zodra je ingelogd bent, kun je de editie(s) direct gratis lezen.

Als je geen abonnee bent, kun je ook losse edities in de Zoom.nl magazine app kopen. Je betaalt dan een lager tarief dan in de winkel.

3.Waar vind ik mijn abonneenummer?

Je abonneenummer staat op de plastic seal om de Zoom.nl magazine die je thuis gestuurd krijgt. Het is de cijferreeks boven je adres, Kun je je abonneenummer niet vinden? Geen probleem, bel onze klantenservice: +31 (0)23-5364401 (bereikbaar op werkdagen tussen 10:00 en 14:00 uur) of stuur een mail klantenservice@reshift.nl. We helpen je graag!

Heb je je abonneecode reeds ingevoerd, dan vind je deze ook terug onder het profielmenu rechtsboven, dan naar Profiel wijzigen en dan onder het tabblad Account.

4.Ik wil geen papieren tijdschrift meer. Is er een online-only abonnement?

Binnenkort zullen we ook een online-only abonnement aanbieden waarbij je de edities digitaal ontvangt. Stuur een mail naar website@zoom.nl om te worden geïnformeerd wanneer het digitale abonnement beschikbaar is. Met een Zoom.nl digitaal abonnement krijg € 10,- korting op het print abonnement.

Let op:
Als je abonnement op Zoom.nl afgelopen is kun je de edities op je computer niet meer lezen. Echter, je kunt wel alle edities downloaden in de Zoom.nl magazine app. Zodat je oude de edities ook nog kunt lezen als je geen abonnee meer bent.